gittigidiyor

Mafia 3, Steam Türkiye’den Kaldırıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
mafia-iii.jpg


Bu sabah Mafia 3’ü ön sipariş ile satın almak isteyenler oyunu Steamüzerinde bulamadı. 89 lira gibi uygun bir fiyata satın alınabilen oyunu şuan Steam üzerinden alabilmek şuan mümkün değil.
Hangar 13 tarafında geliştirilip 2K Games tarafından dağıtımı yapılan Mafia 3’ün ülkemizde azımsanamayacak bir kitlesi mevcut. Yurtdışında 59 dolara satılan Mafia 3’ün ülkemizde 89 liradan satılması gayet iyiyken durum tersine dönmek üzere.
mafia-3.jpg

2K Games bilindiği üzere Steam’de TL kullanılmaya başlandığında Ubisoftile birlikte ciddi fiyat artışlarına gitmişti. Bu durumun birçok tartışmaya sebep olmuş ve genel olarak ülkemizdeki dağıtımcıların da payı olduğu görüşü kabul edilmişti.
Mafia 3’ün tekrar ülkemizde ön siparişe açılması bekleniyor fakat 89 liraartık hayal oldu diyebiliriz. Öte yandan çok düşük bir ihtimal olsa da bu durum bir hatadan ibaret olabilir. Umuyoruz ki bu bir hatadır ve tekrarMafia 3’ü 89 liradan ön siparişte görebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst