gittigidiyor

Mancini'nin transfer listesindeki isim!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
epnG9o.jpg



Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin yaz transfer dönemi için eski takımı Manchester City'den savunma oyuncusu Matija Nastasic'i kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.

Kış transfer döneminde Rhodolfo, Davide Astori, Andrea Ranocchia, John Heitinga gibi isimlerle ilgilenen Galatasaray sonrasında Boca Juniors'tan Guillermo Burdisso'yu kiralamıştı. Roberto Mancini sezon sonu için çalışmalara şimdiden başladı.

İtalyan basınında çıkan habere göre Mancini eski takımı Manchester City'den 20 yaşındaki stoper Matija Nastasic'i transfer etmek istiyor. Takımıyla olan sözleşmesi 2017 yılında sona erecek olan genç savunmacı için Napoli'nin de devrede olabileceği belirtiliyor.

2012 yılında Mancini tarafından City'ye transfer edilen Sırp futbolcu bu sezon pek fazla forma şansı bulamadı. Ligde 13 maçta görev alan Nastasic 1029 dakika sahada kaldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst