gittigidiyor

Marsilya Teknik Direktörü Sampaoli: Galatasaray maçı olaylar sonrası oynanmamalıydı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Marsilya Teknik Direktörü Sampaoli, Galatasaray maçının ilk yarısında tribünlerdeki olaylar hakkında konuştu ve "Yaşananlar çok yazık. Maç oynanmamalıydı ve bu tür şiddet olayları için artık bir yaptırım olmalı." dedi.

"KENDİ ŞOVLARINI MI YAPMAYI TERCİH EDİYORLAR?"

Özellikle neden bu kadar çok insanın uzaklardan gelip bu tür olaylara neden olduğunu merak ediyoruz. Şovu hayranlıkla izlemek yerine gelip kendi şovlarını mı yapmayı tercih ediyorlar? Bence sporda şiddete karşı yaptırımlar olmalı. Yoksa bunlar doğal hale gelir. Aileler gönül rahatlığıyla stada gelecek mi? Çünkü burada atılan ses bombalarından bahsediyoruz. Yaşananlar çok yazık.

"MAÇ OYNANMAMALIYDI"

Maçın oynanmaması gerektiğini söyleyen Sampaoli, "Maç oynanmamalıydı. Maça bu şekilde devam edersek bu yaşananların bir parçası oluruz ve devam eder. Buna alışmak ister miyiz?" diye konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst