gittigidiyor

Metal Gear Online PC Sürümü Çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in çevrimiçi modu olan Metal Gear Online nihayet PC için oynanabilir duruma geldi.


mgs5.jpg
2015'in üçüncü çeyreğinde yeni nesil konsollara ve PCplatformuna özel çıkışını gerçekleştiren Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, barındırdığı açık dünya öğeleri ve derin senaryo kurgusuyla oldukça beğenilen bir yapım olmuştu.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, her ne kadar PC platformuna çevrimiçi moduyla gelmese de, yeni nesil konsollarda gayet kaliteli bir çevrimiçi rekabetçi ortamı sunuyordu.
Konami tarafından uzun bir süredir PC için beta sürecinde olan Metal Gear Online, Steam üzerinden oynanabilir yayınlandı.
1423477595-1454-jaquette-avant.jpg

MGS V: The Phantom Pain'e sahip oyuncular için oynanabilir duruma gelen online moda, eğer 19-26 Ocak tarihleri arasında giriş yapılırsa 3000değerinde Gear Pointkazanılabiliyor.
metal-gear-online.JPG

Çoğu oyunda XP olarak karşımıza çıkan deneyim puanı, Metal Gearoyunlarında ise GP terimine yerini bırakıyor. Ayrıca Metal Gear Online'a devamlı güncelleme geleceğinin de müjdesini veren Konami, oyuncuları sıkmayacak bir tecrübesi yaşatmak istediğini belirtti.

jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst