gittigidiyor

Microsoft Açık Kaynak Üzerine Yoğunlaşıyor

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Microsoft Açık Kaynak Üzerine Yoğunlaşıyor

Microsoft, Açık Kaynak Kod (Open Source) kod platformunda her geçen gün daha da çok güvendiğini dile getirmiş oldu.

.konuimg {width:590px;height:300px}
microsoft-acik-kaynak-uzerine-yogunlasiyor.png
screenshot_2.png

MS Open Technologies yan bölümü bünyesi altında olan firma içerisinde barındırmış olduğu Microsoft, Açık Kaynak Kod (Open Source) kod platformunda her geçen gün daha da çok güvendiğini dile getirmiş oldu.
MS Open Tech’in en büyük hedeflerine ulaşması üzerine yapılan hamleler içerisinde Microsoft, Kendi sitesinden yapmış olduğu bir blog gönderisine ilişkin olarak "açık kaynakla olan bağlantısını güçlendirmek üzere bir sonraki adımları atmasına yardımcı olacak"
Neredeyse 3 yıl önce hayatına başlayan MS Open Tech, Geliştiricilerin Microsoft ürinlerinden faydalanması adına çeşitli açık kaynak kod topluluklarıyla birlikte ortak çalıştığını dile getirdi. Bu süreç içerisinde bölümün hedefleri arasında Linux ve Java geliştiricileri için Azure Docker beraberinde Chef ve Puppet içerisine koymuş olduğu çeşitli Software Development Kit araçları be eklentiler yardımıyla entegre etmeyi kolaylaştrmak için kullanılıyordu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst