gittigidiyor

Microsoft Edge, artık 5GB ücretsiz dahili VPN sunuyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Microsoft Edge, artık 5GB ücretsiz dahili VPN sunuyor

Microsoft Edge tarayıcı halihazırda diğer rakiplerine kıyasla özellik anlamda kullanıcısına ciddi avantajlar sunuyor. Microsoft’un yeni Bing yapay zekasıyla birlikte attığı adımların tamamı Edge tarayıcıya gelirken şimdi de yerleşik VPN ile kullanıcıların beklentilerinin karşılanması hedefleniyor.
Edge VPN gelişti
Edge VPN (CloudFlare tarafından destekleniyor) esasında Opera gibi tarayıcılarda gördüğümüz yerleşik tek tıkla VPN hizmeti konumunda. Yakın zamana kadar Edge VPN yalnızca 1 GB ücretsiz veri sunuyordu ki bu modern internet deneyimi için oldukça azdı. Şimdi Microsoft, varsayılan kotanın daha rahat bir seviyeye yükseltildiğini açıkladı. Artık yeni kapasite 5 GB olarak kullanıcılara sunulacak.

Bununla birlikte, Edge VPN'in bir Microsoft Hesabı ile oturum açmayı gerektirdiğini ve bunun da otomatik olarak senkronizasyonu etkinleştirdiğini belirtmek gerek. Microsoft, VPN verileri ile birlikte hesap kimliğinizi hizmet sağlayıcıyla (Cloudflare) paylaşılmadığının da altını çiziyor. Öte yandan senkronizasyon ile tarama geçmişinizi, sık kullanılanlarınızı, ayarlarınızı, adresler ve daha fazlası dahil olmak üzere form doldurma verilerinizi, parolalarınızı, uzantılarınızı, açık sekmelerinizi herhangi bir Edge oturumuyla eşitleyebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst