gittigidiyor

Microsoft Flight Simulator'a beklenen araçlar sonunda geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Şimdiye kadar yapılmış en büyük deniz uçağı ve ahşap uçak olan 1947 Hughes H-4 Hercules (aka Spruce Goose) dahil olmak üzere bazı ünlü tarihi uçaklar da oyuna katılacak. Ayrıca Charles Lindbergh'in Mayıs 1927'de ilk solo kesintisiz transatlantik uçuşunda uçtuğu Spirit of St. Louis adlı uçak da satışa sunulacak.


Asobo, toplamda 12 uçak, dört klasik ticari havaalanı (Chicago'daki Meigs Field dahil), 10 planör havaalanı, 14 helikopter pisti ve 11 Kasım'da önceki oyunlardan 20 görev ekleyecek. Bu arada stüdyo, Hannover, Dortmund, Düsseldorf, Bonn ve Köln'ün Alman yerel ayarları için fotogrametri iyileştirmeleri içeren Microsoft Flight Simulator'ın ilk şehir güncellemesini henüz yayınladı. Güncelleme, bu hafta Köln'de gerçekleşen Gamescom ile aynı zamana denk geliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst