gittigidiyor

Microsoft Lumia 950 ve 950 XL

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Windows Phone işletim sistemini içeren cihazlar genelde Microsoft Lumia modelleriyle karşımıza çıkıyor çünkü Samsung, Sony, LG, HTC gibi firmaların tercihi Android. Bu adıma yönelik olarak Nokia mobil bölümüne milyarlarca dolar veren Microsoft, kısa süre önce mobil bölümden 6800 kişiye yol göstermişti. Acaba Windows Phone ve Lumia serisi hız kesecek mi derken gelecek nesil Lumia 950 ve Lumia 950 XL adlı amiral gemisi modellerin bilgileri sızdı. Windows 10 Mobile olarak bilinecek gelecek nesil mobil işletim sistemini içerecek yeni amiral gemileri sene sonunda hazır olacak. Daha önceki Lumia 940 ve Lumia 940 XL dedikodularında olduğu gibi teknik bilgiler çok da net değil.
Çin’den gelen bilgilere göre artık Lumia 940 ve 940 XL yerine 950 ve 950 XL gündemde. Talkman ve Cityman kod adlı cihazlardan Lumia 950 ile 5.2 inç QHD ekran, altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 20 MP kamera, 5 MP ön kamera ve USB Type C portu ile 3000 mAh batarya gelecek. Lumia 950 XL ise 5.7 inç QHD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 3300 mAh batarya dışında aynı özellikleri içerecek. Tamamen metal gövdeli cihazlar Ekim ayında ilan edilebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst