gittigidiyor

Microsoft, OneDrive sorununu doğruladı!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Microsoft, OneDrive sorununu doğruladı![/h]Microsoft senkronize sorununu kabul etti. Bu nedenle en kısa zamanda gerekeni yapacağını belirtti. Peki kullanıcılar hangi sorunla karşılaşıyor?
19 Nisan 2017 18:40 Genel
22107-650x315.jpg

Geçtiğimiz günlerde, Microsoft OneNote kullanıcıları yazılım devinin bulut depolama hizmeti OneDrive ile senkronizasyon problemi yaşıyor. Şimdi şirket, sebebin neden olduğunu tespit etti. Bir düzeltme üzerinde çalıştıklarını söyleyerek konuyu resmi olarak doğruladı.
Sorun, OneNote'un OneDrive ile senkronize etmeyi durdurması ve bu görevi tamamlayamayacağımız gibi hatalar olması. Tekrar deneyin veya Bu dosyayı düzenlemek için izniniz yok ve senkronizasyon durdu gibi hata bildirimleriyle karşılaşan kullanıcılar Microsoft ile iletişime geçti.
Kullanıcıların senkronize hatalarını doğrulayan Microsoft konuyla ilgili resmi açıklama yaparak bu düzeltmeyi en kısa zamanda yapacaklarını bildirdi. Microsoft'un sorunun çözümü için gerekli olan yamanın ne zaman kullanıcılara sunulacağı hakkında henüz bir bilgi yok.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst