gittigidiyor

Microsoft Spartan Yayına Girdi

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Microsoft Spartan Yayına Girdi

Microsoft firmasının yeni Windows 10 Teknik Önizleme cihazları üzerine Project Spartan uygulamasını içeren güncelleme yayınlandı.

.konuimg {width:590px;height:300px}
microsoft-spartan-yayina-girdi.jpg
Microsoft firmasının yeni Windows 10 Teknik Önizleme cihazları üzerine Project Spartan uygulamasını içeren güncelleme yayınlandı. Internet Explorer uygulamasının tamamen kaldırıp yerine Project Spartan uygulamasını getiren firma bu güncellemeyiWindows 10 telefonlarda da kullanılabilir hale getirdi.
spartan-browser-cortana-integration-mwc-2015.jpg

Standart olarak Internet Explorer 11 sürümü varsayılan tarayıcı olarak kullanılıyor fakat bazı telefon modelleri hariç Project Spartankullanılmaya hazır. Project Spartan Program Yöneticisi olan Kyle Pflug bloğu üzerinden şunları dedi: “Son Standart yazılımları ve çeşitli web tasarım sonuçlarına odaklanan kaliteli bir tarayıcı geliştirdik” dedi.
Bu yazılıma sahip olan telefonları Windows Insider üyeleri Windows Blog üzerinden tam listesini paylaştı. Aynı zaman damesajlaşma, e-posta, kişiler, haritalar ve uygulama değiştirici gibi yan uygulamaların da hataları giderildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst