gittigidiyor

Microsoft Surface Pro 4 Gelebilir

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Microsoft Surface Pro 4 Gelebilir

Microsoft duyurmuş olduğu yeni laptop ve tablet deneyimlerini bir araya getiren yeni cihazı olan Surface Pro 3’e oldukça yakından benzeyen özeliklere ilişkin olarak fiyat ve peformans konusunda da oldukça etkili.

.konuimg {width:590px;height:300px}
microsoft-surface-pro-4-gelebilir.jpg
hqdefault.jpg

Yaklaşık olarak bir ay öncesinde Microsoft duyurmuş olduğu yeni laptop ve tablet deneyimlerini bir araya getiren yeni cihazı olan Surface Pro 3’e oldukça yakından benzeyen özeliklere ilişkin olarak fiyat ve peformans konusunda da oldukça etkili.
Performans ve Fiyat bakımından oldukça son derece kaliteli yorumlar alan Surface 3, Satışa sunulması beraberinde üzerinden bir ay geçmesine rağmen cihazlar hala ön sipariş olarak satışa sunuluyor. Fakat internet ortamında yer alan sızıntı haberlere göre, Microsoft firmasının planları sadece Surface 3 ile sınırlı değil.
Edinilen bilgilere göre Mayıs ayının ortalarında düzenlenecek olan etkinlik içerisinde yer alan Microsoft, Bu etkinlik içerisinde yeni cihazı olan Surface Pro 4’ün tanıtımını gerçekleştirecek Firma Windows 10 ile birlikte oldukça büyük bir atağa geçmek için hazırladığı hamle ile birlikte oldukça kaliteli başarıya ulaşabilir. Microsoft bu konu ile ilgili sessizliğini hala koruyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst