gittigidiyor

Microsoft, Windows 10 işletim sisteminin yeni büyük güncellemesi için çalışmalara erk

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft’un geliştirmeye devam ettiği ve Aralık ayında kullanıcılara sunmayı planladığı Windows 10 Mobile güncellemesinden yeni bir video daha sızdırıldı.
windows-10-mobile-icin-insider-preview-1-eimde-bitiyor-78042.jpg

Microsoft, Windows 10 güncellemesini bilgisayarlar için Temmuz ayında yayınladı fakat akıllı telefonlar için Windows 10 Mobile güncellemesi üzerinde geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Aralık ayında kullanıcılarla buluşması beklenen Windows 10 Mobile’ın Yapı 10567.1004 sürüm numaralı bir derlemesinin videosu internete sızdırıldı.
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10567.1004 sürüm numarası ile Lumia 920 üzerinde görüntülenen güncelleme oldukça stabil çalışıyor. Halihazırda Windows 10 Mobile Insider Preview sürümü kullanan Lumia 920 sahiplerinin sıklıkla yakındıkları “sürdürülüyor” ekranı ve geç uygulama açma sorunu ortadan kaldırılmış.

Her ne kadar videoda görülen Yapı numarası 10567 olsa da Microsoft’un yakında yayınlayacağı sürüm bu olmayacak. Zira Windows Insider Program yöneticisi Gabriel Aul’un twitter’dan yaptığı açıklamaya göre bir kaç gün içinde yayınlanacak olan Insider Preview sürümünün yapı numarası, Lumia 950 XL ve Lumia 950 tanıtımında yüklü olan sürüm 10549.4 olacak.
Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile mobil pazarda yeniden yükselişe geçmek istiyor. Bu nedenle her ne kadar kalınmış olsa da mümkün olduğu kadar sorunsuz ve kullanıcı dostu bir işletim sistemi oluşturmak için Windows Insider kullanıcılarından gelen geri bildirimler inceleniyor.
Microsoft, geçtiğimiz hafta Windows 10 Mobile amiral gemi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL’nin tanıtımını yapmış, hemen akabinde de Windows 10 Mobile güncellemesinin Aralık ayından itibaren mevcut tüm cihazlar dahil olmak üzere yayınlanacağını sosyal medya hesapları üzerinden duyurmuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst