gittigidiyor

Milne, seba için istanbul'da!

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Beşiktaş'ın efsane teknik direktörü Gordon Milne, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın cenaze törenine katılmak üzere İngiltere'den Türkiye'ye geldi.
Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Birmingham'dan İstanbul'a saat 22:00'da gelen Gordon Milne, yaptığı açıklamada, Süleyman Seba'nın ölüm haberinin çok üzücü olduğunu belirterek, "Özel bir adamdı. Herkese saygılıydı. Benim de çok iyi bir dostumdu. Beşiktaş onun sayesinde büyük başarılara imza attı" diye konuştu.


Milne, Seba için İstanbul'da!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst