gittigidiyor

Modüler Ses Sistemi Dikkat Çekiyor

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Modüler Ses Sistemi Dikkat Çekiyor

Modüler ses sistemi dikkatleri üzerine topladı.

.konuimg {width:590px;height:300px}
moduler-ses-sistemi-dikkat-cekiyor.jpg
Son zamanlara baktığımız da modüler cihazlar oldukça iyiden iyiye popüler bir hale gelmiş durumda. Yalnızca ihtiyaç duydukları özellikleri beraberinde kullanmak isteyen ve hiçbir zaman dilimi içerisinde kullanılmayacak olan gereksiz parçaları içinde fazladan para ödemek istemeyen kullanıcıları için gelişimi yapılan bu cihazlara baktığımız da devamlı olarak güncellenebilmesi adına öne çıkıyor. Fon toplamama sitesi olarak boy gösteren Kickstarter üzerinde destek bekleyen SparkBlocks ise herkesin kendi düşüncelerinde eki hoparlör sistemini hazırlamasına olanak sağlıyor.
Yaklaş k olarak baktığımız da dört saat değerinde bir kullanım süresi olan bu taşınabilir değirendeki hoparlöre istendiği zaman da hızlı bir şekilde dokunmatik bir ekran eklenebiliyor. Bu ekran üzerinde aralar gerçekleşiyor beraberinde bildirimler alınıyor ve farklı uygulamaların yüklenmesi sonucu da eklenen diğer modüllere göre de ses kalitesinde artış yaşanıyor. Telefon şarj ediliyor aynı zaman da aydınlatma yapması da sağlanıyor. Pill ömürlerine baktığımız da cihazın kullanım süresi yaklaşık olarak 12 saat daha da acıkıyor.
spark.gif

En az 89 dolar değerinde bir fiyat ödemesi yaparak sahip olan cihaza daha da farklı özellikler eklemek istersiniz de fiyat bir kademe daha artıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst