gittigidiyor

Moto Z Play Göründü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Moto Z Play Göründü[/h][h=2]Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto Z Play yakında gelebilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
moto-z-play-gorundu.jpg
Lenova tarafından satın alınarak, akıllı telefon modellerini Lenova çatısı altında devam eden Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto Z Play yakında gelebilir.
Motorola şirketi daha önceden sunduğu Moto Z ve Moto Z Force model akıllı telefonları ile oldukça ilgi çekmişti. Motorola şirketi Moto Z Play hakkında herhangi bir açıklama yapmazken Moto Z Play hakkında görseller basına sızdırılmış durumda. Motorola şirketinin daha önce çıkardığı Moto Z ve Moto Z Force model akıllı telefonlarında en çok dikkat çeken özellik telefonlarda 3.5 mm kulaklık girişine yer verilmemesiydi. Moto Z Play görsellerinden anlaşıldığına göre şirket diğer akıllı telefonlarının aksine Moto Z Play’de 3.5 mm kulaklık girişine yer veriyor.
Moto Z Play görsellerinden anlaşıldığına göre cihaz Moto Vektör olarak gözüküyor. Basında yer alan iddialara göre Motorolanın yeni akıllı telefonu Moto Z Play 5.5 inch büyüklüğünde olacak ve ekran çözünürlüğü ise 1920 * 1080 piksel FULL HD olarak kullanıcılara sunulacak. Motorola Z Play gücünü ise Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 652 yonga setinden alması bekleniyor. Ayrıca telefonda 3 GB sistem belleği ve 32 GB’a kadar dahili hafıza yer alacak. Motorola Z Play’de 16 MP arka kamera ve 5 MP ön kamerası olması bekleniyor. Donanımsal olarak oldukça dikkat çeken telefonun kullanıcılar tarafından oldukça ilgi görmesi bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst