gittigidiyor

MSI Alana Rainbow Six Siege Bedava!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

MSI tarafından bugün başlatılan kampanyada, Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE anakart alanlara Rainbow Six Siege ücretsiz olarak hediye ediliyor.

MSI, bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve E3 2015’te “En iyi PC Oyunu” ödülünü alan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyununun yaratıcısı Ubisoft Entertainment ile yaptığı yeni işbirliğini duyurdu. MSI, Ubisoft’un anakart iş ortağı olarak, bu işbirliğini kutlamak için Z170A KRAIT EDITION anakartın özel olarak tasarlanmış yeni modelini sundu: MSI Z170A KRAIT GAMING R6 SIEGE.
Bu yeni modelle birlikte Tom Clancy’s Rainbow Six Siege [Standard Edition] oyununa ücretsiz sahip olacaksınız. Bu kadar da değil!! Kampanya süresince MSI, oyunu ücretsiz olarak Z170A GAMING M5 anakartla birlikte de veriyor. Promosyon 1 Aralık 2015 Salı günü başlıyor.

Bu oyun promosyonu kısıtlı bir süre için, belirli ülkelerde geçerli. Promosyon kodları 1 Aralık 2015 ile 1 Mart 2016 arasında geçerli. Detayları bölgenizdeki MSI satıcısı veya temsilcisinden öğrenebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst