gittigidiyor

MSI, İkinci Nesil ECO Anakartlarını Duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Intel 100 serisi Skylake’ yongasetine sahip 3 yeni model MSI H170M ECO, B150M ECO, ve H110M ECO anakartlar güç verimliliği sunarken optimum performans seviyesini koruyor.

Yeni MSI ECO serisi anakartlarda bulunan optimize edilmiş PCB ve devre tasarımı sayesinde performans, uyumluluk ve işlevsellikten ödün vermeden daha fazla enerji tasarrufu gerçekleşiyor. ECO Genie ve ECO Center Pro ile sistemin güç tüketimi ve özellikleri, kolay bir arayüz sayesinde tamamen kullanıcının kontrolü altında kalıyor.
2.Nesil MSI ECO Serisi anakartlar daha fazla özelliğe sahip. 15kV akım koruma özelliği ile gelen LAN Protect desteğine sahip güvenilir ve verimli Intel Gigabit LAN kararlı ve güvenli bir ağ çözümü sunuyor. Özel bileşenler ve malzemeler ile Guard-Pro ve Military Class sektördeki en üstün kararlılığı sağlıyor. Audio Boost teknolojisi de artık MSI ECO Serisi anakartlarda yer alıyor.

MSI ECO Serisi anakartlar güç verimliliğine odaklı. ECO Serisinde kullanılan devre kartı da anakartların daha az güç tüketmesi için geliştirilmiş bir donanım tasarımı. Yeni PCB tasarımında ayrıca donanım tabanlı kontrol ile anakart üzerindeki tüm gücü kesebilecek özellikler bulunuyor. Tümleşik özelliklerin donanımsal olarak yönetilmesi, bekleme konumunda tüketilen enerjinin de kontrol edilebilmesini sağlıyor.
Uyumluluk konusunda endişe artık sona eriyor. Diğer çözümler yüksek TDP değerli işlemcilerde güç tasarrufuna destek vermezken MSI ECO serisi anakartlar tüm Intel 6.nesil Core, Pentium ve Celeron işlemcilere destek veriyor. Enerji tasarrufuna yönelik tasarımları ile MSI ECO Serisi anakartlar Intel S & T serisi güç verimlilikli işlemcilerle tam uyum içinde çalışıyor. Yüksek hızlı DDR4 bellekler de hem tek kanal, hem de çift kanal modunda destekleniyor.
2.Nesil ECO anakartlar her zamankinden daha fazla özelliğe sahip. DDR4 Boost, Intel’den yüksek kaliteli Gigabit ağ çözümü, Audio Boost ve daha birçok özellikl MSI ECO Serisi anakartlarda buluştu ve optimize edilerek hem güç tasarrufu, hem de zengin bir kullanıcı deneyimini aynı anda sunmak için tasarlandı.
ECO Genie, ECO profillerini kolayca özelleştirmeniz için BIOS içine eklenen yeni bir çözüm. 3 adet ön tanımlı modun yanı sıra, hyper-threading gibi özellikleri devre dışı bırakmak ya da voltaj modlarını seçmek gibi detaylı işlemlere de olanak tanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst