gittigidiyor

MWC 2016 Blackberry, ikinci Android modelini duyurabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Blakcberry’den bu sene yeni Android modelleri gelecek ve bunlardan bir tanesi de bir kaç gün içerisinde duyurulabilir…
blackberry-android-2.jpg

Teknoloji meraklılarının büyük bir merakla beklediği MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi, yarın başlayacak ancak bugün firmalar etkinliklerini de düzenlemeye başlayacaklar. Samsung ve LG, bugün yeni amiral gemisi modellerini gün yüzüne çıkartacak ve Sony gibi firmaların da yarın ve sonrasında duyuru gerçekleştireceklerini söyleyebiliriz.
blackberry-android-2.jpg

Gelen bazı iddialara göre MWC 2016’da akıllı telefon duyurusu gerçekleştirecek olan akıllı telefon üreticilerinden birisi de Blackberry olabilir. Geçtiğimiz sene Blackberry Priv adı ile ilk Android akıllı telefonunu sunan firmanın, bu etkinlikte de ikinci Android modelini duyurabileceği ifade ediliyor.
Geçtiğimiz sene sunulan Blackberry Priv, üst seviye teknik özelliklerle gelmişti. Bu özellikleri hatırlayacak olursak eğer, 5.4″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quadh HD dokunmatik kavisli ekrana sahip olan cihaz ayrıca kayar kızaklı QWERTY klavye içeriyor.
Qualcomm’un altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 808 yonga setinden güç alan Blackberry Priv, 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içermekte. 18MP OiS destekli arka kamera ve ayrıca 2MP ön kamera içeren cihaz Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.
Blackberry’nin yeni nesil Android akıllı telefonunun ise orta seviye özellikle gelebileceği ifade edilmekte. Vienna kod ismi ile bir süre önce hakkında bazı bilgiler de gelen bu yeni cihazın 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geleceği ifade edilmekte.
Ayrıca cihazın hem ön hem de arkada flaş destekli kameralar içereceği kaydedilirken, işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst