gittigidiyor

MWC 2017 Xiaomi Mi Pad 3 tablet yakında sunulabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
xiaomi-mi-pad-3-tablet-yakinda-sunulabilir-qjgs.jpg

Xiaomi Mi Pad 3 tablet yakında sunulabilir

Çinli Xiaomi, yakında yeni Mi Pad 3 olarak yeni tabletinin duyurusunu gerçekleştirebilir

Mobil pazarın en güçlü isimlerinden birisi olan Xiaomi her sene yeni akıllı telefon ve tablet modelleri ile karşımıza gelirken, ayrıca elektrikli scooter'dan diş fırçasına farklı bir çok cihazı da pazara sunmakta.
xiaomi-mi-pad-3jpg1488386855.jpg
Firma yeni bazı duyurularını MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirdi ve firma kendi geliştirdiği yonga seti Surge 1'i duyurdu. Böylece firma Apple, Samsung ve Huawei'nin ardından kendi yonga setini geliştiren dördüncü üretici oldu. Ayrıca bu yeni yonga seti ile ilk duyurulan akıllı telefon Xiaomi Mi 5C oldu ve ayrıca Xiaomi Redmi 4x olarak yeni bir akıllı telefon daha duyuruldu.Firma ayrıca Mi Pad çatısı altında tablet modelleri sunuyor. Son olarak Xiaomi Mi Pad 2 geçtiğimiz sene pazara sunulurken, firma tarafından yayınlanan bir teaser görsel Xiaomi Mi Pad 3 olarak firmanın yeni bir modelinin çok yakında sunulabileceğine işaret ediyor.Daha önce gelen iddialara bakacak olursak eğer, Xiaomi Mi Pad 3 tablet büyük ihtimalle 9.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Bu ekranın çözünürlüğünün ise 2048x1536 piksel olacağı kaydediliyor. 6.08mm kalınlık ile gelecek olan bu yeni tablet Intel tarafından geliştirilen Core M3-7Y90 işlemciden güç alacak.8GB sistem belleği içerecek olan Xiaomi Mi Pad 3 tabletin dahili veri kapasitesinin ise 128GB / 256GB olacağı belirtilmekte. 8.290mAh batarya, USB Type-C bağlantısı, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera diğer özellikler olmakta.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst