gittigidiyor

n11, Aynı Gün Teslimat için Yerli Girişim PackUpp’ı Seçti

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
packupp_n11.jpg




Türkiye’de yeni nesil hızlı teslimat hizmetinin öncüsü olan PackUpp, gerçekleştirilen iş birliği kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere üç büyük şehirde n11’e aynı gün teslimat hizmeti sunacak. On binlerce satıcının ürünleri yüz binleri bulan n11 müşterisine aynı gün hatta saatler içerisinde PackUpp güvencesi altında teslim edilecek.

Kurulduğu günden bu yana, e-ticarette hızlı teslimat süreçlerini yüzde yüz yerli teknolojik alt yapı ile güçlendirdiklerini söyleyen PackUpp Kurucu Ortağı ve COO’su Rıdvan Göçemen, “Alışveriş alışkanlıklarının değiştiği bu günlerde aynı gün teslimat e-ticaret platformu kullanıcıları için öncelikli bir kriter haline geldi. Diğer yandan her markanın müşterilerine sunduğu veya sunmak istediği hizmet farklılaşabiliyor. Dışarıdan herhangi bir kod, paket ya da yazılım satın almadan, tamamı Türk mühendislerimizle geliştirdiğimiz yazılım sayesinde her markanın kendi ihtiyaçlarını karşılayacak ve onları farklılaştıracak yazılım uyarlamalarını rahatlıkla yapabiliyoruz. Paket teslimatına özel ürettiğimiz yazılım ise teslimat rotasını optimize ederek, teslimat tipine ve adrese göre planlama yapmamızı sağlıyor. Bu çalışmayla sistemimizde yer alan tüm sürücülerimiz kendi uygulamamız üzerinden teslimatlarını kolaylıkla gerçekleştiriyor. Böylece markalar müşterilerine kusursuz bir hizmet sağlarken tüketiciler online alışverişlerini hızlı, güvenilir ve takip edilebilir şekilde gerçekleştiriyor” dedi.


Valla bir de Sürat kargoyu departmanlardan bir çıkarsalar muazzam bir atılım olur,insanı zıvanadan çıkaran bir nakliyeci....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst