gittigidiyor

Nero Burning ROM 12.5.01900 FuLL

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
njxum.png











Nero Burning ROM 12.5.01900 FuLL




Sadece cd/dvd/bluray disk yazmak yada kopyalamak istiyorum diyorsaniz, neronun Nero Burning ROM 12 adli programi tam size göre.

Nero, hem DVD-R-RW, hem de CD-R-RW ve Bluray disklerine yazmak için tasarlanmis esnek, güvenilir ve kolay kullanimli bir uygulamadir. Dijital 5+1 ses çikartma, video filmlerinize efektler verebilme, kesme ve yazi ekleme özellikleriyle gelismis WAV düzenleme, özellikleri bulunuyor. MPEG-4 kodlayicisi, DVD filmleri MPEG-4 biçimine çevirme özelliklerini de destekler. Nero; veri, video, resim, ses ve yedekleme islemleri için tek basina yetebilen gelismis bir paket programidir.

Veri diskleri olustur
Derlemelere ortam dosyalarini veya verileri kolayca ekleyin ve bunlari CD, DVD ve Blu-ray dahil çesitli disk tiplerine yazdirin.

Diskleri kopyala
Ortam dosyalari veya veri içere kopya korumali olmayan diskleri kolayca kopyalayin. Yüksek kalite sonuçlar için kopyalama seçeneklerini tanimlayin.

Dosyalari birden çok diske böl
Fazla büyük dosyalari yazdirmak için bölerek birden çok diske yayin. CD, DVD ve BD dahil farkli disk tiplerini birlikte kullanabilirsiniz.

Görüntü (Imaj) dosyalari yaz
Daha önce sabit sürücüye kaydettiginiz görüntü dosyalarini diske yazdirin. Desteklenen görüntü biçimleri arasinda iso, nrg, cue ve img vardir.

Disk görüntüleri olustur
Image Recorder ile disk görüntüleri olusturun ve daha sonra CD, DVD ve BD’ye yazdirmak için derlemenizi sabit sürücünüze kaydedin.

MP3 olusturmak için Ses CD’lerini kopyala
Ses CD’lerini sabit sürücüye kopyalayin ve herhangi bir MP3 çalarda yüksek kaliteli oynatim için MP3'e dönüstürün.
Nero Burning ROM
MP3 dosyalarindan Ses CD’lerI olustur
Standart CD çalarlarda ve araç stereo aygitlarinda oynatmak için MP3 dosyalarindan Ses CD’lerini tek tiklamayla kopyalayip yazdirin.


Windows® XP SP3 (32 Bit), Windows Vista® SP2 (32/64 Bit), Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional,Ultimate (32/64 Bit), Windows® 8 (32/64 Bit)
2 GHz AMD- oder Intel®-Prozessor
512 MB RAM (1 GB RAM Windows Vista® , Windows® 7 ve Windows® 8 için)



??????? ???? neroBurningROM.12.5.01900.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst