gittigidiyor

Netflix'e popüler HBO dizileri geliyor.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dünyanın en büyük eğlence şirketleri olan Netflix ve Warner Bros. Discovery, daha fazla gelir elde etmek için kısa süre önce bir anlaşmaya imza attı. Bu kapsamda popüler HBO dizisi, Netflix’te yayımlandı. İşte ayrıntılar…

HBO yapımları Netflix’e geliyor!

The Verge’ün haberine göre son günlerde Warner Bros. Discovery ve Netflix arasında HBO içerikleri için yapılacağı iddia edilen lisans anlaşması, bugün itibariyle resmiyet kazandı. HBO imzası taşıyan pek çok yapım, Netflix’e geliyor.

HBO yapımları Netflix'e geliyor!

Dijital akış platformları arasındaki rekabeti kızıştıracak bu anlaşma kapsamında Netflix’e gelen ilk HBO yapımı, popüler komedi dizisi Insecure oldu. 5 sezondan oluşan yapım, şu anda Netflix ABD kullanıcıları tarafından izlenebilir. Türkiye’deki abonelere sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.


Öte yandan yine HBO imzası taşıyan Band of Brothers, The Pacific, True Blood, Six Feet Under ve Ballers dizilerinin de yakın zamanda Netflix’e geleceği tahmin ediliyor. Kaynağa göre drama türündeki True Blood, ABD ile birlikte pek çok ülkede yayımlanacak. Yani bu, Türkiye’ye de gelebileceği anlamına geliyor.

Netflix, anlaşmanın detayları için resmi bir açıklama yapmadı. Bu nedenle demin saydıklarımız dışında diğer hangi HBO yapımlarının kütüphaneye ekleneceği şimdilik belirsizliğini koruyor. Aboneler, Game of Thrones ve The Last of Us gibi dünyaca popüler dizilerin de yayımlanmasını istiyor.

HBO yapımları Netflix'e geliyor!

Warner Bros. Discovery‘nin HBO içeriklerini Türkiye’de yayımlamak için için şu anda halihazırda yerli platform BluTV ile bir lisans anlaşmasısı mevcut. Game of Thrones ve The Last of Us gibi popüler diziler buradan izlenebiliyor. Warner Bros. Discovery‘nin Netflix ile anlaşması ise BluTV’yi nasıl etkileyeceği akıllarda soru işareti yaratıyor.

Bu noktada bazı içeriklerin BluTV‘den kaldırılıp Netflix‘e kaydırılacağı veya her iki platformda da yayımlanacağı düşünülüyor. Sadece BluTV‘ye özel olabilme ihtimali de yok değil. Şu anda bir belirsizlik mevcut.

shiftdelete.net
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,176
Tepkime puanı
493
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
HBO Türkiye piyasasına girecek deniyordu ama galiba gerçekleşmeyecek. Bu yüzden diziler Netflix'e geliyor sanırım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst