gittigidiyor

Next Pandora HD 17.07.2013 Tarihli TEST Yazılımıdır.

CASPER

Aktif Üye
Katılım
5 May 2013
Mesajlar
537
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
merkez
Konum bilgisi eklendi.
- Biss uygulaması eklendi. Aktivasyonu farklı yazılımda verilecektir.

ÖNEMLİ NOTLAR....

- YAZILIM TEST SÜRÜMÜ OLUP, USB İLE CİHAZA YÜKLENMESİ DURUMUNDA KULLANICILARIN KANAL LİSTESİ, İNDİRİLEN UYGULAMALAR, HESAPLAR VS. SİLİNECEKTİR.

- ONAYLANMIŞ YAZILIM YAPILACAKLAR TAMAMLANDIKTAN SONRA İNTERNET ÜZERİNDEN CİHAZLARA YÜKLENEBİLECEK ŞEKİLDE YAYINLANACAKTIR. BU ŞEKİLDE GÜNCELLEME
YAPILMASI DURUMUNDA İSE KANAL LİSTELERİ, UYGULAMALAR, HESAPLAR VS. KORUNACAKTIR.

YAZILIMLARIN TARAFINIZDAN GÖRÜLEN HATALARI CİHAZINIZIN SERİ NUMARASI VEYA MENUDEN HAKKINDA BULUMUNDE YAZAN CIHAZ SERI NUMARASI http://destek.next.com.tr/ YAZILDIĞINDA DEĞERLENDİRMEYE
ALINACAKTIR...


Alıntıdır. Emeği geçenlere teşekkürler.

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst