gittigidiyor

Note 7 Operasyonları Apple'a Yaradı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Note 7 Operasyonları Apple'a Yaradı[/h][h=2]Galaxy Note 7 modelinin geri çekilmesi pek çok farklı markanın pastadan daha fazla pay almasını sağlarken bu durum özellikle Apple için ciddi bir fırsat yarattı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
note-7-operasyonlari-apple-a-yaradi.jpg
Özellikle 2016'nın üçüncü çeyreğinin geri bırakılması markaların sektördeki operasyonları hakkında bilgi alınmasını sağlarken özellikle Galaxy Note 7 modellerinin geri çekilmesiyle sektörde oluşan boşluktan Apple’ın yararlandığı görüldü.
Apple’ın Kar Oranları Arttı
Markalar telefon satışları üzerinden çok az bir kar elde ederken özellikle Samsung ve Apple sektörde rakip olarak birbirlerinin gelirlerini ciddi oranda düşürüyor. Fakat Galaxy Note 7 ile birlikte yaşanan yeni dönemde Samsung'un kar oranları giderek düşerken bu durum Apple’ın daha yüksek kar oranlarına ulaşmasını sağladı.
2016'nın üçüncü çeyreği itibariyle Apple akıllı telefon karının nın yüzde 103.6’lık bölümünü aldığı görülüyor. Bu kadar yüksek oranlara Apple tarafından ulaşılması ise kuşkusuz markanın sektörde daha da güçlenmesini sağlıyor. Yapılan değerlendirmelerde Apple için Galaxy Note 7 modelinde yaşananların büyük bir fırsat olduğu dile getirilirken bu durum şu an için Apple başta olmak üzere pek çok farklı marka için de fırsat yaratmış durumda.
Yaşanan tüm olumsuz durumlara rağmen Samsung şu anda yüzde 21.7’lik bir oran ile akıllı telefon satan firmalar arasında üst sıralarda yer alırken satış anlamında Apple'ın yüzde 13.2’lik bir paya sahip olması tüm olumsuz duruma rağmen Samsung'un hala gücünü koruduğunu gösteriyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst