gittigidiyor

Nvidia GeForce Experience 3.0 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]NVIDIA, GeForce Experience 3.0 ile daha hızlı açılış ve yeni bir arabirim sunuyor.[/h]NVIDIA’nın yardımcı uygulaması GeForce Experience oyunları, işlemci, ekran kartı ve monitör çözünürlüğünüze göre akıcı halde oynanabilecek duruma getiriyor. Bunun yanında oyunlardan ekran görüntüsü alma ve GPU destekli H.264 kayıt özelliği de GeForce Experience’ın en beğenilen özellikleri arasında. Ancak yazılımın eleştirilen bir yönü var ki o da biraz geç açılması.
Bir süredir Beta olarak kullanımda olan 3.0 sürümü bütün bu sorunları çözüyordu. Nihayet bu sürüm bütün kullanıcılar için yayımlandı. Tamamen yenilenmiş bir arabirimle gelen bu sürümde artık mikrofonunuzu kapatabiliyor, oyun içerisinde daha kapsamlı ayarlara erişebiliyor ve çok daha kolay yayın başlatabiliyorsunuz. Önemli yeniliklerden biri de ekran görüntüsü ya da videoların doğrudan sosyal medyada paylaşılabilmesi.
Yapılan düzenlemelerle birlikte, uygulamanın işlemci ve sistem belleği kullanımı da azaltılmış. Bir önceki sürümün aksine, arka planda çalıştığı sırada sistemi çok fazla yormuyor.
GeForce Experience sisteminizde kuruluysa güncelleme yapabilir ya daburadaki bağlantı üzerinden en yeni sürümü indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst