gittigidiyor

Nvidia GTX 1080/1070 Alanlara Gears Of War 4 Bedava!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]Gears of War 4, 2016’da piyasaya sürülen oyunlar içinde en heyecanla beklenenler arasında yer alıyor.[/h]Gears Of War 4’ü bilgisayarınızda 4K oynamak istiyorsanız, bir NVIDIA Pascal grafik kartına ihtiyacınız olacak. Bugün Türkiye saati ile 16:00’dan itibaren kampanyaya dahil olan yetkili satıcılardan alınan GeForce GTX 1080 veya GTX 1070 grafik kartı, sistem veya dizüstü bilgisayarın yanında Gears Of War 4 dijital oyun kodu ücretsiz edinilebilecek.
20 Eylül 2016’dan 30 Ekim 2016’ya kadar sürecek bu kampanyadan yararlanan her oyuncu, tam sürüm bir Gears of War 4 PC sürümü oyun yüklemesinin yanı sıra, oyunu Xbox One’da da oynayabilecek. Oyundaki kayıtları, edinimleri ve açtığı kilitler her iki versiyon arasında tam olarak senkronize çalışacak.
Gears of War 4, efsanevi savaş kahramanı Marcus Fenix’in oğlu JD Fenix’in hikayesini işliyor. Köylerine düzenlenen bir saldırı sonrasında, JD ve arkadaşlarının sevdikleri kişileri Swarm diye bilinen yeni, korkunç bir düşmandan kurtarmak için Sera’nın derinliklerine gitmeleri gerekiyor.
Gears of War 4 Bundle Kampanyası Türkiye Sayfası’na buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst