gittigidiyor

NXP işlemcili cihazların bedavaları kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joe0710

Aktif Üye
Katılım
3 Mar 2012
Mesajlar
54
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
46
Konum
gölyaka
dostlarım nxp işlemcili cihazlar bedavalrı çıkan yazılımlara kusur bulunduğundan dolayı değil.dt bütün paylaşımlı cihaz çıkaran fabrikalara baskınlar yapıp illegal işlere karşı önlem alındığı için böyle sıkıntı olmuştur sadece nxp işlemcili değil istanbul piyasasında bütün dükkanlar didik didik araştırılıyor.cihazlara ıp tv özelinin çıkmamasıda bundan dolayıdır.piyasada mantar gibi lig tv paylaşımı yapan ıp tv ler tek tek tespit edilmekte.arkadaşlar illa izliceksek mutlaka yasal yoldan maç izleyelim.orda çalışıpda evine ekmek getirenleri düşünün.


kusuru önce kendinde ar a sen dreambox kullanıcısın o cihazlarda her zaman İLLEGAL yazılım vardır YOK diyorsan MASAL anlatıyorsun ÇAMUR atma
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

headend

Aktif Üye
Katılım
29 Eyl 2011
Mesajlar
225
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Yaş
62
Konum
izmir
nxp li cihazları imal eden firmaların bu konuda hiç bir illegal bir davranışı yok .ç sadece bu tür işlemcili cihaz iamal edip satan firmalrın cihazlarına yazılım desdegi veren yazılımcı firmadı ..hikaye anlatmayın ..siz dreambox kullanıyorsanız illegal yazılımkullanmadım demeye ima etmeniz mümkün degildildir .kimse kimseyi kandırmasın ..dreambox kulanıyorum diyen bir kullanıcı illegaldir ..gerisi hikaye ..masal anlatmayın
..nxp li cihaz kullanan cihaz sahiplerinede ima etmeyin
 

headend

Aktif Üye
Katılım
29 Eyl 2011
Mesajlar
225
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Yaş
62
Konum
izmir
ÇOKTAN GİTMEN LAZIMDI türkiye ŞARTLARINDA demekki senede yaşamda illegals,in
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
joe0710 yorum yaparken yalan yanlış yazıp insanları yöneltmeye kalkmayın.profilindeki yaşınızı düzeltin.
konu kapatılmıştır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst