gittigidiyor

OnePlus 2

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Akıllı telefon sektörünün ağır toplarının modelleri dışında da çok güçlü cihazlar mevcut. Daha önce haberlerini yaptığımız OnePlus 2 de bunlardan birisi. Full HD çözünürlüğünde 5.5 inç boyutundaki ekrana sahip olacağı bilinen OnePlus 2’nin bunun dışında QHD çözünürlüğünde ( 2560 x 1440 piksel ) 5.7 inç boyutunda bir versiyonu da gelebilir. 4GB LPDDR4 RAM’e sahip olacağı kesinleşen OnePlus 2, Snapdragon 810 SoC işlemcisinden güç alacak. USB Type-C portuna sahip olacağı bilinen telefonun fiyatı 450 doların altında olacak ve 27 temmuzda görücüye sunulacak. Akıllı telefonun güçlü donanımlarının yanında makul fiyatıyla da kullanıcıların ilgisine mazhar olacağını düşünüyoruz.








Akıllı telefon arenasının efsane modellerinden olan OnePlus One‘ın yerine OnePlus 2‘nin gelmesine çok az kaldı. Tanıtımı 27 Temmuz’da gerçekleşen OnePlus 2 için gün geçtikçe yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Her şeyden önce OnePlus 2, OnePlus One‘dan daha küçük olacak. 152.9 x 75.9 x 8.9 mm’lik ölçüler hiç de fena değil. Kasa küçülüyor ancak tabii bu ekranın küçülmesi anlamına gelmiyor. OnePlus 2‘de yine 5.5 inç’lik bir Full HD ekran yer alacak. Bir diğer nokta ise OnePlus 2‘nin pil kapasitesi açısından OnePlus One karşısındaki üstünlüğü. OnePlus One 3100 mAh kapasitede bir pile sahipti. OnePlus 2‘deki pil ise tam 3300 mAh kapasiteye sahip olacak. OnePlus 2‘nin daha önceden doğrulanan özellikleri 4 GB bellek, sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, USB Type-C bağlantısı şeklindeydi. Fiyatının ise 450 USD’den daha az olacağı biliniyor.



http://akillitelefon.com/wp-content/uploads/2015/07/OnePlus-One-441.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst