gittigidiyor

OnePlus Nord 2

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
OnePlus Nord 2'nin nasıl görüneceğini gözler önüne seren 91Mobiles, hem arka taraf hem de ön taraf için soru işaretlerini ortadan kaldırmıştı. İşte telefonun şimdi de resmi basın görselleri ortaya çıktı.

Telefonun bu resmi görsellerinde ise ön tarafta yer alan ekran deliği görülüyor. Sol tarafta konumlandırılan ön kameraya küçük bir ekran çerçevesi eşlik ediyor. Ekran çerçevelerinin küçük olması ekran deneyimini önemli ölçüde artırıyor.

OnePlus Nord 2 için ilk görseller geldi!


OnePlus'un yeni telefonu 6.43 inç boyutlarında HDR10 Plus destekli 90Hz ekran yenileme hızı sunulan AMOLED bir ekran bulunuyor. Ön tarafta yer alan 32 Megapiksellik özçekim kamerasına arka tarafta üçlü bir kamera eşlik ediyor. Bu üçlü kameralardan ana kamera 50 Megapiksele ek olarak 8 Megapiksellik ultra geniş açılı bir kamera ve 2 Megapiksellk derinlik sensörü eşlik ediyor.

Bu özelliklere ek olarak telefonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ve 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı sunulan seçenekleri bulunuyor. Telefon kutudan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak.

91 Mobiles
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst