gittigidiyor

Operasyonun adı: Drogba ve Burak!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
9 Ocak 2014 Perşembe

Yönetim, taraftarın dört gözle beklediği müjdeler vermek için düğmeye bastı. Cim Bom önce Drogba ile masaya oturup bitirecek, ikinci hedef Kral olacak.

KZ1OWz.jpg


Bir yandan kadroyu güçlendirme çalışmaları yapan Galatasaray, diğer taraftan eldeki oyuncuların kontratlarını yenilemek için girişimlerini hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde kaleci Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalayan Sarı-Kırmızılılar, Drogba’nın mukavelesini uzatmak için de kolları sıvamıştı. 35 yaşındaki futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen Galatasaray’da, bizzat Başkan Ünal Aysal, ‘Büyük Şef’ ile yeni sözleşme yapacaklarını belirtip, “Aslan’dan ayrılacak” iddialarını yalanladı. Operasyonun bu iki isimle sınırlı kalmayacağı ortaya çıktı. Sıradaki hedef, takımdaki bir diğer golcü, Burak Yılmaz.

Son iki sezonun gol kralı, sezon başında Lazio’nun kapısından dönmüştü. Hayal kırıklığı nedeniyle bir süre formsuz günler geçiren Burak, kendini toparladığı gibi müthiş bir çıkış yakaladı ve gol krallığında yine zirveye oturdu. Burak Yılmaz’daki bu çıkışın farkında olan Galatasaray Yönetimi, milli futbolcunun durumunu da netleştirmek istiyor.

Ücretinde iyileştirme olacak

2016’ya kadar kontratı olsa da özellikle diğer yıldızlarla arasındaki ücret farkından rahatsız olduğu bilinen golcünün, yeni mukaveleyle beraber yıllık alacağında da iyileştirme yapılacağı belirtildi. Böyle bir öneriye sıcak baktığı bilinen Burak Yılmaz’ın yıllığının 2.3 milyondan 3 milyon Euro barajına çekileceği gelen haberler arasında
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst