gittigidiyor

Oppo A51

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Geçtiğimiz ay TENAA sertifikasını alan Oppo A51 akıllı telefon 270 USD seviyesindeki fiyat etiketiyle birkaç hafta içerisinde satışa sunulacak. Orta seviye cihaz segmentinde yer alan ürün dört çekirdek 1.2 GHz işlemci ve Adreno 306 grafik işlemcisine ev sahipliği yapan Qualcomm Snapdragon 410 SoC’den güç alıyor. Cihazın 5 inç genişlikli IPS ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlük değerine sahip. Ekran çözünürlüğü ve GPU dengeli bir ikili oluşturmuş diyebiliriz.
2 GB RAM ve 16 GB kapasiteli dahili depolama alanına sahip olan Oppo A51’in depolama kapasitesi microSD hafıza kartlarla artırılabiliyor. Cihaz kutusundan Android 5.1 Lollipop işletim sistemini temel alan Color OS 2.1 ile çıkmakta. Elbette 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth ve microUSB bağlantıları hazır. Çift SIM desteğinin olması yüzleri güldürüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst