gittigidiyor

Oppo Find 9

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Oppo Find 9 akıllı telefon hakkındaki son bilgiler ürünün Snapdragon 810 yongasetinden güç alacağı ve tanıtımının Eylül ayında gerçekleştirileceğini işaret ediyordu. Bu tablo gerçekleşmedi, ortaya çıkan yeni bilgiler ise Find 9’un önümüzdeki yıla dek çıkmayacağını gösteriyor.
Bu durumun sebebi ise gayet kabul edilebilir görünüyor. Firma Qualcomm’un yeni Snapdragon 820 SoC’sini kullanmak niyetinde. Snapdragon 810 gibi ciddi ısınma sorunları yaşayan bir yongayı kullanmak yerine 2016’nın ilk çeyreğinde Snapdragon 820’li bir akıllı telefon kullanıcıların beğenisine sunulacak. Xiaomi Mi 5’in de aynı yongasetinden güç alması bekleniyor.
Oppo Find 9’un olası teknik özellikleri arasında 5.5 inç 2K ekran, 4 GB RAM, 21 MP çözünürlüklü ana kamera, parmak izi okuyucu sensör, Android Lollipop OS işletim sistemi var. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst