gittigidiyor

Outlook Groups Uygulamasını Windows 10 Mobile ve Windows Phone 8.1 için Yayınladı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, Windows platformları için Outlook Groups adı verdiği yeni bir uygulamayı daha bugünden itibaren kullanıma sundu.

Microsoft, Outlook Groups Uygulamasını Windows 10 Mobile ve Windows Phone 8.1 için Yayınladı!
Microsoft, geride bıraktığımız hafta başında işletmeler için geliştirilen ve Outlook Groups adını verdiği yeni bir uygulamayı daha şirket içinde test ettiğini açıklamıştı. Şimdi bu uygulama Windows 10 Mobile ve Windows Phone 8.1 için kullanıcılara sunuldu. Uygulamanın indirmesinde ilk saatlerde sorun vardı fakat bu sorun çözüldü ve uygulama, Windows Store üzerinde indirilebilir durumda.

Uygulamaya giriş yapmak için Office 365 iş ya da okul hesabının aktif olması gerekiyor. Dilerseniz uygulamanın özelliklerine bir göz atalım:

Grup e-posta konuşmalarına kolayca katılma
Bir kişi veya bir grubun içinde mesaj veya “@mention gibi” fotoğraf paylaşma
Paylaşılan takımın OneNote defterini kullanarak birlikte çalışabilme
Ortak görünüm ve ortak yazar Office belgeleri (Word, Excel, PowerPoint) Grubunuzda paylaşma
Kendiniz için yeni gruplar keşfedin ve Office 365 ile ilgili gruplara katılın


Geride bıraktığımız hafta başlarında, Microsoft CEO’su Satya Nadella Salesforce Dreamforce konferansında yaptığı konuşmanın bir parçası olarak Outlook Groups uygulamasının nasıl çalıştığını göstermişti. Ayrıca Outlook Groups uygulaması sadece Windows 10 Mobile için değil Windows 10 PC için de kullanılabilir.

Bu uygulama için yeni bir özellik ister misiniz? Veya bir sorun yaşıyor musunuz? Outlook Groups uygulaması için özel UserVoice konu sayfasına göz atabilir ve isteklerinizi Microsoft’a bildirebilirsiniz.

UserVoice – Windows Phone üzerinde Outlook Grupları
Windows 10
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst