gittigidiyor

Özen gitti Orman geldi!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3032881.jpg

Başkan Fikret Orman, bundan sonra futbol takımıyla çok daha yakından ilgilenecek ama kısa süre içinde Önder Özen’in yerine bir başka ismin de aynı sıfatla atanması tahminler arasında

Özen gitti ama hareketlilik bitmedi. Başkan Orman’ın, skandalın yönetici ayağında da bazı adımlar atacağı konuşuluyor. Yalçın’a tazminat ve eski yıldızların takıma dönüşü de Siyah-Beyazlı kulislerin gündemi

Siyah-Beyazlılar'da yaşanan Yalçın Ayhan krizi, Önder Özen'in koltuğuna mâl oldu. Dün Beşiktaş Başkan Fikret Orman'la bir araya gelen Özen, Futbol Genel Direktörlüğü görevinden istifa etti.

Beşiktaş Yönetimi'ndeki krizin Yalçın Ayhan'ın transferi sırasında iyice gün yüzüne çıkması, Futbol Genel Direktörü Önder Özen istifasıyla sonuçlandı. Önceki akşam takımın kamp yaptığı İngiltere'den İstanbul'a dönen Özen, dün öğlen saatlerinde Başkan Fikret Orman'la yapılan zirvenin ardından görevinden istifa etti. Akaretler'deki kulüp binasındaki görüşmenin sonunda basın mensuplarına açıklamada bulunan Özen, istifa etmeyi daha önceden planladığını söyleyerek futbol şubesinin Ahmet Nur Çebi ve Mete Vardar'ın görevlendirilmesini işaret etti. Özen, "Yalçın transferi nedeniyle ayrılmadık. Benim bu düşüncem vardı. Daha taze, daha dinamik bir çalışma ortamının olması için böyle bir karar verdim. Şu anda o dinamik yapı içerisinde çok fazla yeterli olamayacağımı düşündüm. Ben sabah koltuğa oturduğumda oradan hiç kalkmayacakmış gibi işime bakarım. Ancak her zaman gidecekmiş gibi çantası da hazır olmalı. Futbol böyle bir şey" dedi.

'Taraftarın hakkı ödenmez'

Yapılan zirvede Başkan Fikret Orman'ın kulüpten talebi olup olmadığını kendisine sorduğunu söyleyen Özen, "Bana alacaklarımı teklif ettiler ama kabul etmedim. Dostça ayrıldık. Konunun çok sorgulanmaması benim için ve kulübüm için daha iyi olacaktır" diye konuştu. Kariyer geleceğiyle ilgili olarak da konuşan Önder Özen, "Şu anda bir planım yok. Tabii ki çalışacağım, çalışmak zorundayım. Ligin başlamasına az kaldı herkes kadrolarını oluşturdu. Asıl problem transfer değil. Daha dinamik bir yapı olmalıydı. Benim kendi tercihimdi böyle bir karar aldım. Tüm Beşiktaşlılar'a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özen’in kulüple yollarını ayırmasının ardından düğmeye basan Fikret Orman, “Transferde Eylül’e kadar zamanımız var. İbrahim Toraman’ın takıma geri dönmesi için teknik heyetle konuşacağım” dedi.

Başkan Fikret Orman, dün öğlen saatlerinde Önder Özen'in istifasıyla ilgili ve Yalçın Ayhan krizinin ardından açıklamalarda bulundu. Akaretler'deki kulüp binasında, Özen'in sunduğu istifasını kabul eden Orman, "Tazminat talebi olup olmadığını sordum. Böyle bir talebinin bulunmadığını söyledi. Çok asilce bir hareketti. Beşiktaş ile ilişkilerimizi sonlandırdık. Dostluğumuz devam edecek. Sonucuna baktığımız zaman bir sene üç ay önce başlayan serüvenimiz bitmiştir. Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü devam edecek. Oraya birini atayacağız. Ahmet Nur Çebi ile konuşup karar vereceğiz" diye konuştu.

'İbrahim'in dönmesini istiyorum'

Siyah-Beyazlılar'da bir senedir kadro dışı konumda bulunan İbrahim Toraman'ın takımdaki geleceğiyle ilgili olarak da konuşan Orman, deneyimli futbolcu için olumlu mesajlar gönderdi. Orman, "Kaptan İbrahim'in takıma dönmesini istiyorum. Bununla ilgili olarak teknik ekibe öneride bulunacağım. Sezer de iyi karakterli bir oyuncu. Beşiktaş'ta olmasa bile kiralık olarak gidebilir" dedi.

'Listemizde çok oyuncu var'

Transfer çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü belirten Beşiktaş'ın 1 numarası, takıma kazandırılacak isimlerin durumu hakkında sorulan bir soruyu da, "İlgilendiğimiz oyuncular var. Kamuoyunun yazdığı futbolcular ve yazmadığı oyuncular radarımızda. Şampiyonlar Ligi maçı ayın sonunda. Takımdan gitmesini istediğim bazı oyuncular bulunuyor. Bunları teknik heyete söyledim. Eylül'e kadar transfer yapma şansımız söz konusu" ifadelerini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst