gittigidiyor

PAE, NX ve SSE2 nedir ve Windows 8 Release Preview'u çalıştırmak için...

SEVMEK46

Aktif Üye
Katılım
5 May 2012
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
BUNDESLIGA
Web sitesi
www.newcamdcardserver.com
PAE, NX ve SSE2 nedir ve Windows 8 Release Preview'u çalıştırmak için bilgisayarımın neden bunları desteklemesi gerekiyor?

Fiziksel Adres Uzantısı (PAE), NX işlemci biti (NX) ve Akışlı SIMD Uzantıları 2 (SSE2) işlemcinin özelliklerini belirtir. PAE, 32 bit işlemcilerin Windows'un uyumlu sürümlerinde 4 GB'den daha fazla fiziksel belleğe erişebilmesini sağlar ve NX için önkoşuldur. NX, işlemcinin bilgisayarı kötü amaçlı yazılımlara karşı korumaya yardımcı olmasını sağlar. SSE2 (uzun süredir işlemcilerdeki bir standart), üçüncü taraf uygulamalar ve sürücüler tarafından daha çok kullanılmaya başlanan bir komut kümesidir. Windows 8 için, kötü amaçlı yazılımlara karşı savunma özelliklerinin güvenilir şekilde çalıştığından emin olmaya yönelik güvenlik nedenlerinden ötürü işlemcinizin NX'i desteklemesini isteriz. Windows 8'de çalıştırılan üçüncü taraf uygulamaların ve sürücülerin güvenilirliğini geliştirmek için SSE2 gereklidir. Bilgisayarınız PAE, NX ve SSE2'yi desteklemiyorsa Windows 8 Release Preview'u yükleyemezsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst