gittigidiyor

[PC Donanım] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
SpeedFan ile fan hızları kontrolünüzde!

Bilgisayarınızın fan hızlarını yönetmek, bu güçlü ve ücretsiz araçla çok kolay!

speedfan-ile-fan-hizlari-kontrolunuzde.jpg



Belki overclock'un sınırlarını zorluyorsunuz, belki de eski bilgisayarınızın ısınmak gibi kötü bir alışkanlığı var. SpeedFan ile yalnızca fan hızlarınızı ve sıcaklığı izlemekle yetinmeyip, sıcaklığa göre fan hızını değiştirebilirsiniz.
SpeedFan'ın önemli özellikleri arasında anakartınızın ve sabit diskinizin sıcaklıklarını göstermek, SMART veya SCSI yoluyla sabit diskinizin durumunu görüntülemek ve fan hızlarını kontrol etmek var. Aracın en önemli yeteneği ise belirli durumlarda belirli eylemleri gerçekleştirilmesi. Örneğin PC'nizin sıcaklığı arttığında fan hızlarınızın otomatik olarak artırılmasını sağlayabilirsiniz.

Güçlü bir araç olan SpeedFan, bilgisayarınızdaki sorunların kaynağını bulmanızda da size yardımcı olabilir. Örneğin sıcaklıkla ilgili sorunları keşfedebilir, film izlerken PC'nizin çıkardığı gürültüyü azaltabilirsiniz.

İndirin: SpeedFan (2,1MB)
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Defraggler ile detaylı disk birleştirme!

Windows'un disk birleştiricisi size çok mu basit geliyorsa, bir de Defraggler'ı deneyin!


defraggler-ile-detayli-disk-birlestirme.jpg


Windows'un disk birleştirme aracı temel birleştirme görevlerini başarıyla yerine getiriyor. Ancak bu araç, detayları görmek istediğinizde yetersiz kalabilir. Bu durumda Piriform Defraggler'ı kullanabilirsiniz.
Defraggler, sabit disklerinizi ve harici disklerinizi tamamen birleştirebildiği gibi, dilediğiniz dosyaları seçerek birleştirmenize de olanak tanıyor. Bunun için öncelikle disk üzerinde bir analiz gerçekleştirmeniz gerekiyor. Son olarak parçaları disk üzerine dağılan dosyaların içerisinden istediğinizi seçerek birleştirebiliyorsunuz. Bu işlemi Windows Gezgini'nde dosyalara sağ tıklayarak da yerine getirebiliyorsunuz.
SSD disklerde normal, mekanik sabit disklerin aksine birleştirmeye genellikle gerek duyulmadığı gibi, bu işlem disk ömrünü azaltabiliyor. Bu yüzden SSD diskinizi birleştirmenizi önermiyoruz. Mutlaka birleştirmeniz gerekiyorsa, dosyaları tek tek seçerek birleştirmeniz disk ömrünü daha az etkileyecektir. Ancak testlerin birleştirme işleminin SSD performansında büyük bir fark oluşturmadığını gösterdiğini hatırlatalım.

Defraggler, sabit diskinizin sağlık durumunu izleme ve istatistikler sunma gibi yetenekleri de bulunuyor.

İndirin: Defraggler
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

CPU-Z ile işlemcinizi anında öğrenin!

İşlemciniz hangi nesil ve hangi model? Bu ücretsiz araçla tüm detayları kolayca öğrenin!

cpu-z-ile-islemcinizi-aninda-ogrenin.jpg


İşlemcinizin adı, saat hızı, önbellek miktarı, voltajı gibi teknik bilgileri CPU-Z sayesinde kolayca öğrenebilirsiniz.
Sisteminde değişiklik yapmayı ve overclock'u seven kullanıcılar için harika bir araç olan CPU-Z'nin işlevleri arasında işlemcinin yanında anakarınızın markasını ve yonga setini göstermek, bellek türünü, boyutunu, modül özelliklerini (SPD) ve zamanlamalarını göstermek var. Bunun yanında CPU-Z'yi kullanarak işlemcinizin her çekirdeğinin dahili frekansını ve bellek frekansını gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.

BIOS üreticisi ve sürümü, ekran kartınızın işlemcisinin frekansları ve işlemci hız testleri, CPU-Z'nin diğer yetenekleri arasında bulunuyor.

İndirin: CPU-Z
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Ekran kartınızın raporunu GPU-Z ile alın!

Sisteminizdeki ekran kartının özelliklerini detaylı olarak gösteren bu araç, çok işinize yarayabilir!





ekran-kartinizin-raporunu-gpu-z-ile-alin.jpg


Ekran kartınızın kod adı, bellek boyutu ve tipi, çekirdek frekansı ve çok daha fazlasını TechPowerUp GPU-Z ile öğrenebilirsiniz.
Ücretsiz bir araç olan GPU-Z, kuruluma ihtiyaç duymuyor ve ekran kartınızla ilgili önemli bilgileri önünüze seriyor. Nvidia, ATI ve Intel grafik yongalarını destekleyen araç, GPU bilgilerini, görüntü bilgilerini, overclock bilgilerini gösterebiliyor ve PCI-Express yapılandırmasını sınamak üzere GPU yükleme testi yapabiliyor.

Ekran kartınızın BIOS'unu yedekleme yeteneğine de sahip GPU-Z, Windows XP, Vista, Windows 7, 8 ve Windows 10'u destekliyor.

İndirin: TechPowerUp GPU-Z
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

disk-birlestirme.jpg


Bilgisayarınızın depolama birimi Hard Disk (HDD) ise belli aralıklarla Disk Birleştirme yapmanız gerekiyor. Eğer bir Solid state disk (SSD) sahibiyseniz bu işlem sizin bir işinize yaramayacaktır. Çünkü SSD’lerde plakalar ve mekanik parçalar bulunmuyor.

Birleştirme (defragging) işlemi sabit diskinizde dağılan dosyaların yerleşiminin düzenlenmesini ve Windows’un aradığı veriye daha hızlı şekilde ulaşabilmesini sağlıyor, bu işlem bilgisayarınızın hızlanması açısından önemli. Boot defrag işlemi ise defrag yani birleştirmenin süper şarjlı bir hali, işlemleri diğer işlemler başlamadan önce yürütüyor. (Windows da dahil) ve normalde Windows’un kilitlediği dosyaların da birleştirmeye dahil olmasını sağlıyor.

Bazı ücretsiz birleştirme programları, açık kaynak kodlu UltraDefrag (http://ultradefrag.sourceforge.net/e....html?download) aracı gibi, boot defrag seçeneğine sahip. Kayıt Defteri ile uğraşmak istemiyorsanız bu yazılımın çeşitli seçenekler içeren çok iyi bir yazılım olduğunu belirtelim.

Bu noktada elbette herhangi biryazılım yüklemeden, yani Kayıt Defteri içerisinde boot defrag işlemini nasıl ayarlayabileceğinize değineceğiz.

MACHINE” ana anahtarından “Software\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction” yolunu izleyin. Bilgisayarınız birleştirme işlemini destekliyorsa sağ kısımda “Enable” öğesini göreceksiniz. Bu seçenek “y” ile ayarlanmışsa bilgisayarınız açılışta birleştirme işlemini zaten yapıyor demektir. Burada “n” görüyorsanız “Enable” a çift tıklayın ve “Değer verisi”ni “y” yapın. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda boot defrag devreye girecektir. Bilgisayarınızda uzun bir süredir bu işlem yürütülmüyorsa birleştirme birkaç saat sürebilir, bu nedenle Kayıt Defteri düzenlemesi ile yeniden başlatmayı gece sonunda yapmak isteyebilirsiniz.
Boot defrag işleminin otomatik gerçekleştirilmesi bilgisayarınızın performansını artırıyor ancak bu size açılışta zaman kaybı olarak geri dönüyorsa bu özelliğin sürekli aktif olmasını istemeyeceksiniz.

BootDptimizeFunction” anahtarındaki “Enable” değerini değiştirerek özelliği aktifleştirip devre dışı bırakabilirsiniz. “Enable” değerine ulaşmanın zaman alacağını düşünüyorsanız “BootDptimizeFunction” anahtarını Kayıt Defteri favorilerinize dahil etmenizde fayda var. Bunun için anahtara tıklayın, üstte yer alan “Sık Kullanılanlar” menüsünü görüntüleyin ve “Sık Kullanılanlara Ekle” seçeneğini kullanın.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

AllMyNotes Organizer Deluxe 3.16

PCnizde en iyi veri organizasyonu sağlayan program


gaotd20170207100000.jpg

AllMyNotes Organizer çok sayıda rasgele bilgileri saklamanıza yardımcı bir programdır. Bu saklama , hiyerarşik olarak kimi zaman şifre ile korumalı olarak yapılmaktadır. Daha da önemlisi konforlu bir şekilde her an arama ve gezinme yapabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. AllMyNotes alternatif bir şekilde veri yönetimi sürdürür - çok basit ve özgür bir formatta veri yönetimi. Uygulama çok basit bir ka. araç sunmaktadır (notlar, tablolar, alarmlar, çek kutucukları vb.) ve bu sayede bilgilerinizi dilediğiniz biçimde oluşturma olanağı sağlamaktadır.

Ana Özellikler:



  • Rasgele bilgilerin hiyerarşik organizasyonu;
  • Zengin metin düzenleme;
  • Yazı içi hesaplama;
  • Çok hızlı gerçek zamanlı Global Arama;
  • Gelişmiş veri depolama formatı desteği.Ör: 4Gb boyutundaki dosyaları hızlı bir şekilde 1800 bit veri şifreleme;
  • Alarmlar;
  • Dosya ekleri (önizlemeli);
  • Tablolar (sıralama opsiyonu);
  • Beraberinde güçlü rasgele şifre oluşturma;
  • Çift tık ile telefon aramaları (Skype, veya diğer voip uygulamaları );
  • Hızlı Veri Yakalama;
  • Sürükle ve Bırak;
  • Yumuşak metin/liste geçişi;
  • Otomatik yedekleme;
  • Dosya alım / gönderim (html, rtf, knt, txt, gif, png, bmp, jpeg, ve diğerleri);
  • Ücretsiz veri erişim ve düzenleme versiyonu (Deluxe versiyon yüklemeden);
  • Skinler.



  • AllMyNotes Organizer Deluxe 3.16
  • YayıncıVladonai Software
  • Sistem GereksinimleriWindows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (including Server versions); 50 MB of free disk space
  • Fiyatı$34.00 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu9.90 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

PC'nizi medya merkezine dönüştürün!

MediaPortal ile bilgisayarınızı eksiksiz bir medya merkezine ücretsiz dönüştürün!

pcnizi-medya-merkezine-donusturun.jpg


MediaPortal, PC'nizi tam donanımlı bir medya merkezine dönüştürüyor. MediaPortal ile müzik dinleyin, video ve film izleyin, TV yayınlarını kaydedin, internet akışlarını takip edin, medya dosyalarınızla ilgili bilgileri internet üzerinden bulun ve onları zenginleştirin!
Ücretsiz, açık kaynak kodlu bir program olan MediaPortal, müzik, radyo, DVD, TV izleme, kaydetme gibi özellikleri kullanımı kolay bir arayüzde bir araya getiriyor. MediaPortal'ın özellikleri, şöyle sıralanıyor.



  • TV izleme
  • Video izleme
  • DVD izleme
  • Çevrimiçi video izleme
  • Müzik dinleme
  • Radyo dinleme
  • Web akışlarını dinleme
  • Eklenti desteği
  • Skin desteği
  • İstemci/sunucu mimarisi
  • Time Shifting, duraklatma ve kaydetme
  • RSS akışlarını okuma
  • Hava durumu tahmini
  • Resim görüntüleyicisi
  • Tuner desteği


MediaPortal'ı yükledikten sonra videolarınızın, müziklerinizin ve fotoğraflarınızın bulunduğu konumu seçmeniz istenecek. Bunu yaptıktan sonra tüm içeriklerinize MediaPortal'ın arayüzünden, hızla ulaşabileceksiniz.

İndirin: MediaPortal
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Sistem bakımı Glary Utilities'ten sorulur!

Sisteminizi temizlemenize, onu hızlandırmanıza yardımcı olacak komple bir araç mı arıyorsunuz?


sistem-bakimi-glary-utilitiesten-sorulur.jpg



Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizleyip boş alan açmayı kendisine göre görev edinen Glary Utilities, beraberindeki araçlar sayesinde performans artışı sağlıyor.
Glary Utilities, içerisinde bir dizi sistem aracı içeren kapsamlı bir yazılım olmasına rağmen kullanımı oldukça kolay. Tek tıklamayla tüm temizlik ve optimizasyon işlerini otomatik olarak yapabilen Glary Utilities içerisinde kısayolları onarma, kayıt defterini temizleme, casus yazılımları temizleme, başlangıçtaki programları yönetme gibi güçlü araçlar bulunuyor. Yazılımın Türkçe dil seçeneği de bulunuyor.

Glary Utilities'in hoşumuza giden bir özelliği, Windows'un açılış süresini izlemeye yönelik Windows Boot Time işlevi oldu. Bu işlev sayesinde Windows'unuzun ne kadar sürede açıldığını görebiliyor ve diğer kullanıcıların açılış süreleriyle karşılaştırabiliyorsunuz. Açılış sürenizi hızlandırmak isterseniz, Windows'la birlikte başlayan programların listesini açıp, belirli programların "gecikmeli" olarak başlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızın yüksek performansını korumak ve onu temiz tutmak için hepsini bir arada sunan bir yazılım arıyorsanız, Glary Utilities'e bir şans vermenizi öneriyoruz.

İndirin: Glary Utilities
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

CheckDrive 2016 ile diskinizdeki hataları inceleyin!

Sabit diskinizde, dosya sisteminizde hata olup olmadığını bu gelişmiş araçla kontrol edin!
checkdrive-2016-ile-diskinizdeki-hatalari-inceleyin.jpg


Bilgisayarınız kilitlendikten sonra veya onu doğru biçimde kapatmadığınızda, sabit diskinizde bazı hatalar oluşabilir. CheckDrive, bu hataları bulup, onarmanıza yardımcı olan ücretsiz bir araç.
Abelssoft'un geliştirdiği kullanımı kolay araç, diskinizde bulduğu hataları dilerseniz hemen onarabiliyor. CheckDrive, sürücünüzün temizliğe ve birleştirilmeye ihtiyaç duyup duymadığını size söyleyebilirken, sürücünüz hakkında çeşitli bilgiler de sunuyor.
SSD'leri destekleyen CheckDrive 2016, S.M.A.R.T. verilerini gösterebiliyor, Background Guard ile sabit diskinizdeki verileri arka planda korumayı sürdürebiliyor.

İndirin: CheckDrive 2016
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Xvirus Personal Cleaner Pro 3.1

Bilgisayarınızı temizleyin ve en üst seviye performansta tutun


gaotd20170217100000.jpg


Xvirus Personal Cleaner bilgisayarınız en üst seviyede performans sağlaması için temizliği açısından geliştirilmiş bir programdır. Bir kaç tık sayaesinde geçici dosyaları, tarayıcı geçmişini (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox ve Opera desteği ile) çerezleri, kaşeyi ve hatta kayıt girdilerini temizleyebilirsiniz. Xvirus Personal cleaner ayrıca 9 kullanışlı aracı güvenliğiniz ve sistem yönetimi için sizlere sunmaktadır. Pro versiyonu ile Privacy Shield temizleme ve otomatik taramaya da sahip olursunuz.



  • Xvirus Personal Cleaner Pro 3.1
  • YayıncıXvirus
  • Sistem GereksinimleriWindows OS; NET Framework 4.0
  • Fiyatı$19.99 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu2.5 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

McAfee Stinger ile virüs temizliği!

PC'nizi bırakmak istemeyen inatçı virüsleri bir de bu araçla temizlemeyi deneyin!


2016060313415225472.jpg


McAfee Labs Stinger, tam bir virüs koruması sağlamasa da, virüs bulaşan bilgisayarınızı temizlemekte kullanacağınız, pratik bir araç.

Belirli virüsleri temizleyebilme yeteneğine sahip McAfee Stinger, sistem yöneticilerinin ve kullanıcılarının virüslerin eline geçmiş PC'leri temizlemelerine yardımcı oluyor. Yazılıma eklenen yeni Real Protect işlevi ise şüpheli etkinliği takip ederek yakalayabiliyor. Otomatik öğrenme teknolojisini kullanan bu işlev, sıfırıncı gün açıklarını bulut üzerinden sınıflandırıp, gerçek zamanlı olarak algılayabiliyor.
Zararlı veya virüs bulaşan sisteminizi bir türlü temizleyemiyorsanız, format atmadan önce McAfee'nin bu ücretsiz aracını denemenizi tavsiye ediyoruz.

İndirin: McAfee Stinger
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

PC'nizdeki sorun RAM'lerinizden mi kaynaklanıyor?

RAM'lerinizin düzgün çalışıp çalışmadığını bu küçük araçla öğrenin!




pcnizdeki-sorun-ramlerinizden-mi-kaynaklaniyor.jpg


Bilgisayarınızın RAM'inin normal şartlarda hatasız biçimde çalışması gerekir. Ancak çeşitli nedenlerden ötürü RAM'iniz, depoladığı verileri hatalı olarak döndürüyorsa, kilitlenmeler, mavi ekranlar ve bazı durumlarda verilerin diske hatalı yazılması gibi ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
MemTest, Windows altında RAM'inizi test etmenizi sağlayan ücretsiz bir yazılım. Yeni bir bilgisayar veya RAM satın aldıysanız, veya sisteminizdeki sorunların RAM'den kaynaklandığından şüpheleniyorsanız, bu tür bir yazılımla RAM'lerinizi test edebilirsiniz. Sistemini overclock etmeyi sevenler de RAM'in kararlı çalışıp çalışmadığını gösteren MemTest'i faydalı bulacaklar.

Sadece 15KB'lık indirme boyutuna sahip MemTest'i çalıştırmak için zip dosyasını indirip, memtest.exe üzerine çift tıklamanız yeterli.

İndirin: MemTest
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Fake Voice programı çok kullanışlı bir ses değiştiricidir. Fake Voice ile sesinizi farklı seslerde çıkararak arkadaşlarınızla eğlenebilir yada sesinizi kaydedebilirsiniz. Kadın, erkek, çocuk, robotik ses, yankılı ses, uzaylı gibi konuşma ve daha fazla şekilde sesinizi değiştirin.





Ses Değiştirici İle Farklı Sesler

Fake Voice, sesinizi erkek, kadın, yaşlı, genç, sert, tiz ya da yenisiyle değiştiren bir ses değiştirici yazılımdır. Eğer kadınsanız ve erkek gibi konuşmak istiyorsanız ya da erkek iseniz ve erkek gibi ses çıkarmak isterseniz, bu programı kullanabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar


Bir kuyuya konuşuyor gibi ya da tünelden konuşuyor gibi ses çıkarmak istiyorsanız, uzaylı ya da yankı efekti gibi seslere robot efekti uygulayabilirsiniz.İster arkadaşlarınızla eğlenmek için isterseniz ses kaydı için kullanın.
Fake Voice Özellikleri


  • Sesinizi erkek, kadın, yaşlı, genç gibi seslere dönüştürür.
  • Robotik etki uygulayın ve uzaylılar gibi konuşun.
  • Yankı efekti uygulamış gibi sesinizi çıkarın.


Fake-Voice.jpg

Fake Voice – Free Voice Changer Detayları

Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:4,5 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:3.0
İşletim SistemiWindows XP ve Üzeri



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

IM-Magic Partition Resizer Pro 3.2

Fformat atmadan ve işletim sistemini yeniden yüklemeden diskteki bölüm alanlarını boyutlandırın


gaotd20170304100000.jpg


Diskinize format atmadan bölümleri tekrar boyutlandırmak mı istiyorsunuz? IM-Magic Partition Resizer Pro format atmadan ve işletim sistemini yeniden yüklemeden bölüm alanlarını boyutlandırın. Partition Resizer Pro , IM-Magic Inc. tarafından geliştirilmiş %100 güvenli bir boyutlandırma programıdır.

3.2 versiyonunda yeni özellikler:
Portable fonksiyonu ilave edilmiştir. Bu, kullanıcılara boot olabilen harici CD, DVD veya USB sürücü ile boyutlandırma yapabilmelerini sağlar.

Not: Kayıt olma indirdiğiniz Readme dosyasında bulunmaktadır.



  • IM-Magic Partition Resizer Pro 3.2
  • YayıncıIM-Magic Inc.
  • Sistem GereksinimleriWindows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8 (x32/x64)/ 10; Hard Disk: at least 100 MB hard drive space; CPU: at least with X86 or compatible CPU with main frequency 500 MHz; RAM: minimum 512 MB system memory
  • Fiyatı$39.99 ama bugün için tamamen ücretsiz
  • Dosya Boyutu7.6 MB



İndirmek için tıklayın
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Fare ve Klavye Hareketlerini Kaydetme Programı – Mouse Macro Recorder İndir Download

Mouse Macro Recorder programı ile fare ve klavye harektlerini kaydedin ve otomatik olarak makro komut dosyasına kaydedin. Çoklu tekrar yapılandırmasını ayarlayın ve tekrar hızını ayarlayın. Otomatik çalıştırma zamanlarını da ayarlayın.


Bilgisayarınızda Neler Var Öğrenin

Mouse Macro Recorder, fare hareketlerini, fare tıklamalarını, tuş vuruşlarını otomatik olarak kaydetmek ve sonra makronuzu herhangi bir zamanda ve istediğiniz sayıda tekrarlamak için kullanılabilen, kullanımı kolay bir programdır.



Mouse Macro Recorder programını başlatmak ve durdurmak için kısayol tuşu ayarlayabilirsiniz. Ve tekrarlama hızı ile iki tekrarlama arasındaki aralığı ayarlayabilirsiniz. Aynı şekilde tekrarlama zamanlamasını da ayarlayabilirsiniz.

Mouse Macro Recorder Özellikleri

Otomatik Çalıştırma: Her bir komut dosyasını her gün, her hafta, her ayda veya istediğiniz zaman otomatik çalıştırmak için bir zamanlama ayarı yapabilirsiniz.
Fare Kaydedici: Otomatik fare hareketi kaydetme, fare sol / sağ / orta düğmesi kaydetme, fare tek tıklama, fare çift tıklama kaydetme. Herhangi bir fare etkinliği kaydedilebilir.
Klavye Kaydedici: Otomatik kayıt tuşu ile herhangi bir klavye hareket etkinliğini kaydetme.
Makro Editör: Daha önce kaydedilmiş varolan bir makro komut dosyasını değiştirebilir veya yeni bir tane oluşturabilirsiniz.
Makro Oynatıcı: Makroyu normal hızda veya hatta 10 veya 1/10 hızda oynatabilir ve istediğiniz zaman tekrar oynatabilirsiniz.
Renk Klikleyici: Ekrandaki belirli renk noktasına tıklayın. Tam ekran veya onun bir bölümünde renk bloğu arayın.
Resim Tıklayıcısı: Ekranda bir resim bulun ve tıklayın. Resim daha önce 24 bit BMP olarak yüklenmelidir.

Mouse-Macro-Recorder.jpg

Mouse Macro Recorder Detayları

Lisans:Deneme Sürümü (30 gün)
Boyut:1 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:Son Sürüm
İşletim SistemiWindows XP ve Üzeri

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Defraggler ile detaylı disk birleştirme!

Windows'un disk birleştiricisi size çok mu basit geliyorsa, bir de Defraggler'ı deneyin!



201512241457534072.jpg


Windows'un disk birleştirme aracı temel birleştirme görevlerini başarıyla yerine getiriyor. Ancak bu araç, detayları görmek istediğinizde yetersiz kalabilir. Bu durumda Piriform Defraggler'ı kullanabilirsiniz.
Defraggler, sabit disklerinizi ve harici disklerinizi tamamen birleştirebildiği gibi, dilediğiniz dosyaları seçerek birleştirmenize de olanak tanıyor. Bunun için öncelikle disk üzerinde bir analiz gerçekleştirmeniz gerekiyor. Son olarak parçaları disk üzerine dağılan dosyaların içerisinden istediğinizi seçerek birleştirebiliyorsunuz. Bu işlemi Windows Gezgini'nde dosyalara sağ tıklayarak da yerine getirebiliyorsunuz.

SSD disklerde normal, mekanik sabit disklerin aksine birleştirmeye genellikle gerek duyulmadığı gibi, bu işlem disk ömrünü azaltabiliyor. Bu yüzden SSD diskinizi birleştirmenizi önermiyoruz. Mutlaka birleştirmeniz gerekiyorsa, dosyaları tek tek seçerek birleştirmeniz disk ömrünü daha az etkileyecektir. Ancak testlerin birleştirme işleminin SSD performansında büyük bir fark oluşturmadığını gösterdiğini hatırlatalım.
Defraggler, sabit diskinizin sağlık durumunu izleme ve istatistikler sunma gibi yetenekleri de bulunuyor.

İndirin: Defraggler
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

mp3DirectCut ile MP3'leri kayıpsız bölün!

MP3 müziklerinizi ve kayıtlarınızı hızla, ses kalitesinde kayıp yaşamadan düzenlemek, bu aracın işi!

mp3directcut-ile-mp3leri-kayipsiz-bolun.jpg



MP3 dosyaları sıkıştırılmış yapıda olduklarından, herhangi bir araçla üzerinde düzenleme yaptığınızda ve kaydettiğinizde kalite kaybına uğrarsınız. Ancak mp3DirectCut'ı kullanarak mp3 dosyaları üzerinde direkt olarak değişiklik yapabilir, orijinal sesi koruyarak, kalite kaybı yaşamadan verilerinizi kaydedebilirsiniz.

mp3DirectCut ile mp3 dosyaları üzerindeki kesme, kopyalama ve yapıştırma işlemlerini kayıpsız olarak gerçekleştirebilirsiniz. Ses seviyesini değiştirmeniz halinde de herhangi bir kayıp yaşamayacaksınız. Uygulama içerisindeki ses kaydetme işlevi sayesinde, ses girişinizden direkt ses kaydı da yapabilirsiniz.
Ücretsiz bir araç olan mp3DirectCut'ın yetenekleri arasında Cue Sheet'ler sayesinde uzun dosyaları otomatik olarak bölebilme, AAC desteği, Unicode desteği ve komut satırı desteği de var.

İndirin: mp3DirectCut
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cevap: [PC Donanım ] Bilgisayar Donanım Yazılım versionları

Fake Voice programı çok kullanışlı bir ses değiştiricidir. Fake Voice ile sesinizi farklı seslerde çıkararak arkadaşlarınızla eğlenebilir yada sesinizi kaydedebilirsiniz. Kadın, erkek, çocuk, robotik ses, yankılı ses, uzaylı gibi konuşma ve daha fazla şekilde sesinizi değiştirin.

Ses Değiştirici İle Farklı Sesler

Fake Voice, sesinizi erkek, kadın, yaşlı, genç, sert, tiz ya da yenisiyle değiştiren bir ses değiştirici yazılımdır. Eğer kadınsanız ve erkek gibi konuşmak istiyorsanız ya da erkek iseniz ve erkek gibi ses çıkarmak isterseniz, bu programı kullanabilirsiniz.
Bir kuyuya konuşuyor gibi ya da tünelden konuşuyor gibi ses çıkarmak istiyorsanız, uzaylı ya da yankı efekti gibi seslere robot efekti uygulayabilirsiniz.İster arkadaşlarınızla eğlenmek için isterseniz ses kaydı için kullanın.
Fake Voice Özellikleri



  • Sesinizi erkek, kadın, yaşlı, genç gibi seslere dönüştürür.
  • Robotik etki uygulayın ve uzaylılar gibi konuşun.
  • Yankı efekti uygulamış gibi sesinizi çıkarın.


Fake-Voice.jpg

Fake Voice – Free Voice Changer Detayları

Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:4,5 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:3.0
İşletim SistemiWindows XP ve Üzeri

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mouse Macro Recorder programı ile fare ve klavye harektlerini kaydedin ve otomatik olarak makro komut dosyasına kaydedin. Çoklu tekrar yapılandırmasını ayarlayın ve tekrar hızını ayarlayın. Otomatik çalıştırma zamanlarını da ayarlayın.





Bilgisayarınızda Neler Var Öğrenin

Mouse Macro Recorder, fare hareketlerini, fare tıklamalarını, tuş vuruşlarını otomatik olarak kaydetmek ve sonra makronuzu herhangi bir zamanda ve istediğiniz sayıda tekrarlamak için kullanılabilen, kullanımı kolay bir programdır.



Mouse Macro Recorder programını başlatmak ve durdurmak için kısayol tuşu ayarlayabilirsiniz. Ve tekrarlama hızı ile iki tekrarlama arasındaki aralığı ayarlayabilirsiniz. Aynı şekilde tekrarlama zamanlamasını da ayarlayabilirsiniz.
Mouse Macro Recorder Özellikleri

Otomatik Çalıştırma: Her bir komut dosyasını her gün, her hafta, her ayda veya istediğiniz zaman otomatik çalıştırmak için bir zamanlama ayarı yapabilirsiniz.
Fare Kaydedici: Otomatik fare hareketi kaydetme, fare sol / sağ / orta düğmesi kaydetme, fare tek tıklama, fare çift tıklama kaydetme. Herhangi bir fare etkinliği kaydedilebilir.
Klavye Kaydedici: Otomatik kayıt tuşu ile herhangi bir klavye hareket etkinliğini kaydetme.
Makro Editör: Daha önce kaydedilmiş varolan bir makro komut dosyasını değiştirebilir veya yeni bir tane oluşturabilirsiniz.
Makro Oynatıcı: Makroyu normal hızda veya hatta 10 veya 1/10 hızda oynatabilir ve istediğiniz zaman tekrar oynatabilirsiniz.
Renk Klikleyici: Ekrandaki belirli renk noktasına tıklayın. Tam ekran veya onun bir bölümünde renk bloğu arayın.
Resim Tıklayıcısı: Ekranda bir resim bulun ve tıklayın. Resim daha önce 24 bit BMP olarak yüklenmelidir.

Mouse-Macro-Recorder.jpg

Mouse Macro Recorder Detayları

Lisans:Deneme Sürümü (30 gün)
Boyut:1 MB
Dil:İngilizce
Versiyon:Son Sürüm
İşletim SistemiWindows XP ve Üzeri



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
All In One Keylogger programı bilgisarı takip etmek konusunda en iyi programlardan birisidir. Özellikle çocuk takip programı olarak da çocukların bilgisayarda neler yaptıklarını öğrenmenizi sağlar. Bilgisayarda yapılan bütün işlemleri kaydeder ve size bildirir.

Bilgisayardaki Bütün Aktiviteleri İzleyin

All In One Keylogger programı ile bilgisayarda yapılan bütün aktiviteleri takip edebilir ve izleyebilirsiniz. Özellikle çocukların bilgisayrda yanlış şeyler yapmasından endişelenen ebeveynler için All In One Keylogger programı biçilmiş kaftandır.

All In One Keylogger programı çocukları ve aileriniz diğer bireylerini internetteki tehlikelerden korumanıza yardımcı olur. Sizin yokluğunuzda bilgisayarınızda neler yapıldığını bilmek istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
Çocuklarınızın bilgisayar başında yabancılarla gizli gizli sohbet mi ediyor yoksa yetişkin sitelerini mi ziyaret ediyor diye endişeleniyorsanız bu programı kullanarak çocuğunuzun bilgisayardaki bütün hareketlerini takip edin. Hemde onların haber olmadan.
Ayrıca işyeri sahibi iseniz ve çalışanlarınızın iş saatinde sohbet ettiğinden, oyun oynadığından yada internette boş boş gezindiğinden endişe ediyorsanız bu programı bilgisayara kurun ve çalışanlarınızı takip edin.
Evden uzaktaysanız, günlükleri eposta, FTP veya ağ ile size gönderebilir.
All-In-One-Keylogger.jpg

All In One Keylogger Neler Yapar?



  • Sohbet görüşmelerini okur, emaillere bakar ve gezindikleri siteleri izler
  • İstenmeyen programları durdurur.
  • Klavye hareketlerini kaydeder.
  • Konuşma ve yazışma sohbetlerini (her iki taraf için) kaydeder.
  • Şifreleri, e-mailleri, mikrofon seslerini, ekran görüntülerini, masaüstü ve internet aktivitelerini kaydeder.
  • Keylogger bilgisayarın bütün dosyalarında görünmezdir.
  • Keylogger aynı zamanda kendi dosyalarını da gizler.
  • Anti-Casus koruması ile programı durdurabilecek yazılımları engeller.

All In One Keylogger Tanıtım Videosu



All In One Keylogger Detayları

Lisans:Deneme Sürümü
Boyut:4.7 MB
Dil:Türkçe
Versiyon:Son Sürüm
İşletim SistemiWindows Tümü



  • NOT: Bilgisayarınızdaki antivirüs programını devre dışı bırakarak programı indirip kurunuz.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst