gittigidiyor

PC ve Mobilde Windows 10 Güncellendi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]PC ve Mobilde Windows 10 Güncellendi[/h][h=2]Microsoft tarafından mobil ve masaüstü versiyonu için özel olarak güncellemeler sürdürülürken yeni bir güncellemenin daha sunulduğu belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
pc-ve-mobilde-windows-10-guncellendi.jpg
Windows 10 yıl dönümü güncellemesi ile birlikte bugüne kadarki en kapsamlı güncellemenin sunulduğu işletim sisteminin daha da gelişebilmesi adına Microsoft çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamalarda yeni bir güncellemenin daha yapıldığı belirtilirken güncelleme ile birlikte Insider üyelerine 14905 sürümü ulaştı. Kayıtlı olan kullanıcılar güncellemeyi alarak yeni özellikleri deneme fırsatı elde edebilir.
14901 sürümünün üzerine gelen bu güncelleme ile birlikte sürüm numarası 14905’e yükseltilmiş durumda. Güncellemeyle birlikte en çok dikkat çeken nokta mobil versiyon için yapılan yenilik. Platformda yapılan değişiklikler ile birlikte mobil kullanımında masaüstü versiyonuna benzer bir tasarım tercih edilmiş durumda. Aynı zamanda cihazlarda kişiselleştirme sekmeleri üzerinden farklı seçenekler ile daha kişisel bir işletim sisteminin kullanabilmesi de mümkün olacak
Masaüstü versiyonunda ise özellikle internet tarayıcısı Microsoft Edge üzerinde yenilikler yapılmış. Adres kutusu tarayıcı tam ekran yapıldığı zaman sorunlar yaratırken artık tam ekranda bu sorunların yaşanması önlendi. Aynı zamanda pek çok iyileştirmenin yapıldığı yeni güncellemelerde mevcut hatalar da giderildi. Yahoo Mail, Trivia Crack, Google ve Skype Ön İzleme uygulamaları artık daha kararlı çalışacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst