gittigidiyor

PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC ve konsollar arasında ortak bir oynanış sunabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayerUnknown’s Battlegrounds, PC ve konsollar arasında ortak bir oynanış sunabilir

PlayStation cephesi bu duruma yanaşmayacaktır ama yakında PC oyuncuları ile Xbox One oyuncuları, birlikte PlayerUnknown’s Battlegrounds oynayabilir.





Halihazırda PC için çıkışını gerçekleştirmiş olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, 2017 sonuna doğru erken erişim sürecinden çıkacak ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun, PlayStation 4 için de çıkacak fakat oyunun bu sürümü için henüz bir çıkış tarihi verilmedi. Bizlerin en iyi tahmini, 2018 sonu olacaktır. Çünkü Microsoft, PlayerUnknown’s Battlegroundsoyununun bir süre boyunca Xbox One ve PC platformlarına özel kalacağını E3 2017 sırasında açıklamıştı. İşte görülen o ki, PlayerUnknown’s Battlegroundsgeliştiricileri de bu durumu en iyi şekilde kullanmak istiyor. Nereden mi biliyoruz? Oyunun geliştiricilerinden gelen açıklamaya göre, kendileri PC ve konsollar arasında bir bağ kurup, “Cross-Play” desteği vermek istiyor. Yani, farklı platformdan oyuncuları, tek bir oyunda toplamak istiyor.


playerunknowns-battlegrounds-assault-rifle.jpg

PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştirici ekibi, “PC ile konsollar arasında gerçekten bir Cross-Playdesteği vermek istiyoruz ve bu yapılacaklar listemizde bulunuyor. Bu konuda herhangi bir teknik sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyoruz. Fakat oyunun rekabetçi yönünü düşünürseniz, oyuncuların farklı cihazlarla (klavye ve oyun kolu) oyunu oynayacak olması, bizleri oldukça düşündürüyor.” diyor bu konu hakkında.
Yani, PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricileri gelecekte bir gün, PC ile konsollar arasında bir Cross-Play desteği verip, farklı platformlardan olan oyuncuların birlikte oynamasını istiyor ama oyun, rekabetçi bir havaya sahip olduğu için, aynı zamanda da yapmak istemiyorlar. Umuyoruz ki, gelecekte bu konuya net bir çözüm bulunabilir ve oyuncular, eğer isterlerse, istedikleri gibi, istedikleri kişilerle oynayabilir.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst