gittigidiyor

Playstation Plus Nisan 2022....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Listeye baktığımızda önceki aylara göre firmanın biraz frene bastığını söylemek mümkün. PS5 ve PS4 için oynanabilen ve Co-op özellikleri ile öne çıkan Hood: Outlaws & Legends listenin en dikkat çeken oyunu olmuş. Bu oyun dışında yine PS4 sahiplerine SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated ve Slay the Spire oyunlarının sunulduğunu görüyoruz. 5 Nisan Salı gününden itibaren indirmeye açılacak yeni oyunlar ücretsiz olarak indirilebilecek ve Playstaton Plus üyesi olduğunuz süre boyunca oynanabilecek.

Aylık oyunlar dışında yapılan açıklamaya göre Persona 5, 11 Mayıs itibari ile PS Plus Collection paketinden ayrılacak. Yani oyunu ilerde oynama düşünceniz varsa şimdiden kütüphanenize eklemenizde fayda var. Nisan ayı oyunları hakkında bilgiler ise şu şekilde;



Playstation Plus Nisan 2022 ücretsiz oyunları belli oldu



Hood: Outlaws & Legends​

Acımasız ve kontrolsüz bir devletle karşı karşıya olan asiler ve haydutlar, efsaneler arasında yerini almak üzere savaşıyor. Baskı altındaki bir halk üzerinde nüfuz sahibi olmak isteyen rakip çeteler, cüretkar soygunlarla zenginlere vurgun yaparak aralarında mücadele ediyor. İster halk kahramanı ol ister gözünü para hırsı bürümüş bir kanun kaçağı, sadece en iyiler zor kazanılan bir servetle kaçabilecek.

4'er oyunculu iki takım, Yapay Zeka bekçileri tarafından korunan orta çağ ortamlarında kusursuz bir soygun gerçekleştirmek üzere mücadele ediyor. Her karakterin eşsiz becerileri ve mistik yetenekleriyle sessizce ilerleyerek hazineleri çal veya gürültülü ve vahşi çarpışmalarla hükmet.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated​

Hazır mısınız çocuklar? Sünger ihtişamının hiç bozulmadan aktarıldığı bu tekrar yapımla kült geri dönüyor! SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna, uğursuz Plankton'a suçtan kazandığının Bay Yengeç'ten kazandığından bile daha az olacağını göster. Güçlü baloncuklarınla Bikini Bottom'ı delirmiş robotlardan kurtarmak ister misin? Neden istemeyesin ki? Yeni çok oyunculu modda güç birliği yapalım mı? Savaş başladı bile! OYUN ÖZELLİKLERİ - SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna ve her birine özel becerileri kullan - Plankton'un, Bikini Bottom'ı çılgın robotlarıyla ele geçirme planını engelle - Çok sevilen seriden sayısız karakterle buluş TEKRAR YAPIM ÖZELLİKLERİ - Gelmiş geçmiş en iyi SpongeBob oyunlarından birinin, birebir tekrar yapımı - Yüksek kalite görseller, modern çözünürlük seviyesi, titizlikle iyileştirilmiş oynanış - Çevrimiçi ve çevrimdışı, iki oyuncuya kadar oynanabilen yeni sürü modu - Robo Squidward bölüm sonu kapışması ve orijinal oyundan çıkarılmış daha pek çok içerik

Slay the Spire​

Kart oyunu ile roguelike oyunu birleştirerek yapabildiğimiz en iyi tek oyunculu deste oluşturma oyununu yarattık. Slay the Spire'da özgün bir deste oluştur, tuhaf yaratıklarla dövüş, hudutsuz gücün andaçlarını keşfet ve kulelere tırman

merlininkazanı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst