gittigidiyor

Prey, şimdi de 7 dakikada bitirildi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Prey, şimdi de 7 dakikada bitirildi

Bizim oyunu bitirmemiz 35 saat sürmüştü oysaki.





Bir süre önce sizlere bol bol Prey haberleri aktarıyorduk. Bunun sebebi, oyunun SpeedRun denemeleri ile çılgın dakikalarda bitiriliyor olmasıydı. Sizlere en son, oyunun 10 dakika civarlarında bitirildiğini aktarmıştık. Geçen günlerde ise, bizlerin 35 saatte bitirdiği Prey, sadece 7 dakikada bitirildi. Tam olarak 6:59.50 kadar bir sürede bitirilen oyunda, bol bol GLOO silahı da kullanıldı. Seeker TV tarafından kırılan bu rekorun görüntülerine hemen aşağıdan sizler de göz atabilirsiniz.
prey-2017-keyart-ds1-670x377-constrain.jpg

Prey, en son 11 dakikada bitirilmişti ve bizler de, “Ortalama 20 saatlik bir deneyim sunan Prey, SpeedRun çılgınlığı ile şu an 11 dakikada bitirildi ve eminiz ki, bazı oyuncuları bu rekoru da kırmaya çalışacaktır. Şu anki rekoru elinde taşıyan isim ise, bir YouTube içerik üreticisi olan Bjurnie. Tabii oyun, henüz ilk gün güncellemesi haricinde başka bir güncelleme almadı. Bu yüzden oyun içerisinde bu kadar hata olmasını ve oyuncuların, bu hataları kullanarak, oyunu 11 dakikada bitiriyor olmasınınormal görünüyoruz. Bakalım oyuna gelecek güncellemeler sonrasında da, bu şekilde rekorlargörebilecek miyiz? Sonucunu büyük bir merakla bekliyor olacağız.” demiştik bu konu hakkında.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst