gittigidiyor

QWERTY klavyeli iPhone tasarımı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Fiziki klavyeye sahip iPhone 6k konsepti yayınlandı.

apple-ocg6.jpg

Akıllı telefon pazarında en çok tercih edilen modeller arasında yerini alan iPhone, farklı bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkıyor. Bir tasarımcı tarafından tasarlanan iPhone 6k konsept görüntüleri yayınlandı.
iphone-6k.jpg

Tasarımcıların akıllı telefonlar için gerçekleştirdikleri tasarımlar teknoloji severler tarafından ilgi ile takip edilmekte. Bu tasarımlardan biride iPhone cihazı için gerçekleştirildi. Curved isimli bir tasarımcı QWERTY klavyeye sahip yeni iPhone 6k konseptini yayınladı. Geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan ve kızaklı fiziki QWERTY klavyesi ile beğeni kazanan BlackBerry Priv, tasarımcıların da dikkatini çekmiş görünüyor. Tasarımcı Curved, yeni iPhone tasarımını BlackBerry Priv modelinden esinlenerek gerçekleştirmiş.
apple-iphone-7-aka-6k-concept-.jpg

Tasarımcı Curved’in BlackBerry Priv’den ilham alarak tasarlayıp sunduğu iPhone 6K konsept’i daha önceki sunulan iPhone tasarımlarından oldukça farklı. iPhone 6 tasarımı üzerine kurulmuş kızaklı fiziki QWERTY klavyesi ile iPhone 6K konsepti’de oldukça ilgi gördü. Oldukça farklı bir fikir olarak karşımıza çıkan yeni iPhone konsepti, kızaklı fiziki klavyesi ile kullanımda da oldukça kolaylık sağlayabilir. Curved tarafından tasarlanan kızaklı fiziksel klavyeye sahip iPhone 6k konseptini siz nasıl buldunuz?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst