gittigidiyor

realme 5i Fiyatı Çok Güzel Düştü ....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Realme-5i-Turkiye-768x402.jpg



Akıllı telefon pazarının en hızlı büyüyen şirketlerinden birisi konumundaki realme, ülkemiz pazarında da çok agresif bir yol alıyor. realme 7 ve realme 7 Pro ile kullanıcılarına en iyi orta segment deneyimlerinden birini vadeden Çinli üretici OPPO himayesinde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayında incelediğimiz ve sizlerin de oldukça beğenisini alan realme 5i fiyatı bugün oldukça alınabilir bir noktaya geldi.


Kendi fiyat segmentinde arkada dört kamera bulunan tek telefon olan realme 5i bugünden itibaren 1.999 TL’den satışa sunuldu. Açıkçası ülkemizdeki dolar kuru ve vergilendirmelere baktığımızda bu fiyatın bu telefon için oldukça iyi bir fiyat olduğunu söyleyebiliriz. Siz de çok para vermeden kendinize iyi bir telefon almak istiyorsanız bu indirim kampanyasından yararlanmanızı sizlere tavsiye ediyoruz.


Telefonun incelemesini hatırlamıyorsanız haberin hemen altında yaptığımız detaylı incelemeyi de bulabileceksiniz. İncelemeyi izleyince emin olun “bu fiyata bu telefon oldukça iyi” diyeceksiniz…


realme 5i teknik özellikler​


  • 6,52 inç boyutunda 1600x720p HD+ çözünürlükte 20:9, 269ppi, Gorilla Glass korumalı IPS LCD ekran
  • Snapdragon 665 yonga seti
  • 64GB Hafıza MicroSD kart desteği
  • 4GB RAM
  • Arkada f/1,8 diyafram değerinde 12 megapiksel ana, 8 megapiksel f/2,3 diyafram değerinde 13mm geniş açı lens, 2 megapiksel f/2,4 diyafram bokeh ve 2 megapiksel f/2,4 diyafram değerinde makro kamera
  • Önde f/2,0 diyafram değerinde 8 megapiksel kamera
  • 5.000 mAh pil gücü ve 10W hızlı şarj desteği
  • Android 9.0 Pie ve ColorOS 6.0 arayüz
teknoburada
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Türkiye'deki hayat şartlarına göre fiyat yine de yüksek olsa da, asgari ücretin altında alınabilecek kaliteli bir telefon.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst