gittigidiyor

RED'den Giriş Seviyesindeki 5K Kamera

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
RED'den Giriş Seviyesindeki 5K Kamera

Üst düzey profesyonel video kameralarıyla karşımıza çıkan RED, Yeni video kameraları Scarlet-W’ ve Scarlet-W Monochrome’u tanıttı. 5K RED Dragon sensörlerle birlikte gelen kameralar, 60 FPS’de 5K, 150 FPS RAW’da 4K ve 300 FPS’de 2K video çekimi gerçekleştirebiliyor.


red-den-giris-seviyesindeki-5k-kamera.jpg
ve 300 FPS’de 2K video çekimi gerçekleştirebiliyor.
RED Waren modeline nazaran yüzde bazında 10 değerle çpk daha büyük bir aktif sensörün kullanıldığı kameranın gövdesi de Raven’dan yüzde 40’da fazla pahalı durumda. RED Raven’in yurtdışındaki gövde fiyatının yaklaşık olarak 6.000 Dolar değerinde, RED Scarlet-W’nin gövde fiyatının 9.950 dolar olduğunu açıklayalım. Her iki makineye ele alacak olursak birbirinden farklarını ayıran özelliklerden bir tanesi de RED Scarlet-W’nin sahip olmuş olduğu değiştirilebilir.
Yazının başında da ele aldığı gibi RED, Scarlet-W haricinde Scarlet-W Monochrome’u da duyurdu. Bu model de adından da anlaşılacağı üzere monokrom bir sensör bulunuyor. Dier özelliklerine bakacak olursak RED Scarlet-W ile aynı değerde. Lens dışı fiyatı 9,950 Dolar olurken lensli hali ise 17.000 dolara kadar çıkyıoor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst