gittigidiyor

Redline Hd Plus 180TS KAYIT SORUNU yardım!!!

EnigmaSadness

Aktif Üye
Katılım
22 Ağu 2014
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Konum
İZMİR
Arkadaşlar cihazdaan gayet memnunum.Şifreli şifresiz bütün kaydedilen kanalları bilgisayarımda izleyebiliyorum,fakat tv'den bir şey izleyip kaydetmeye başladığımda daha sonra pause basamaıyorum yani kaydettiğim yayından kopukluk olsun istemiyorum,kaydı durdurma seçeneğinden başka rec pause yok mu?pause bastığımda kayıdım devam ediyor.Eski amstrad cihazımda bu özellik vardı.Fikri olan varmı acaba?yani istediğim zaman pause istediğim zaman tekrar rec tekrar pause yapma metodu yokmu?
 

bobom

Aktif Üye
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
610
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
44
Konum
manyas
redline ts lerde kere işaretine benzer tuş vardır ona basın kayıttan çıkmak istermisin der ver ok dersin çıkar ama durdurup tekrar devam et kısmı yok sanırım
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst