gittigidiyor

Redmi Note 10S almanın tam sırası....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi‘nin telefonlarının fiyatları ülkemizde düşmeye tam gaz devam ediyor. Uygun fiyatlar ile kullanıcıları büyüleyen Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde Redmi Note 10 modelinin fiyatında büyük bir indirim yapılmıştı. Bugün ise Note 10 serisinin uygun fiyatlı modeli Redmi Note 10S indirim ile karşımıza çıktı. Türkiye pazarında 3.500 TL bandında satılan telefon bugün aldığı indirim ile 3.200 TL civarında satın alınabiliyor.


Tam istediğimiz fiyat bandına inen telefon sunduğu özellikler ile dikkat çekiyor. Telefonda 6.43 inç büyüklüğünde 2400 x 1080 çözünürlüğünde AMOLED ekran bulunuyor. Bu fiyata AMOLED panel olması oldukça cezbedici diyebiliriz. Gücünü MediaTek’in sekiz çekirdekli Helio G95 yonga setinden alan telefonda 6 GB LPDDR4X RAM bulunuyor.


Android 11 tabanlı MIUI 12.5 arayüzü ile akıcı ve sorunsuz bir deneyim sunan Note 10S, kamerası ile ön plana çıkmayı başarıyor. Cihazın arkasında f/1,8 diyafram değerinde 64 megapiksel arka ana kamera, f/2,2 diyafram değerinde 8 megapiksel 118 derece ultra geniş açı, f/2,4 diyafram değerlerine sahip 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kamera yer alıyor.


Ön tarafta ise Xiaomi selfie tutkunlarını memnun edecek /2,5 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel ön kamera kullanıyor. 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile gelen telefon bu fiyata kapış kapış satılır diye düşünüyoruz

teknoburada
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst