gittigidiyor

Redmi Note 8T için güncelleme zamanı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Tabii ki My Pilot (Stable Beta) programı altında yapılan bir güncelleme olduğu için öncelikle küçük bir kullanıcı grubuna ulaşacağını ve her şeyin yolunda gitmesi halinde, ciddi hatalar da içermiyorsa My Pilot testinden geçeceğini de belirtelim. Güncelleme resmi olarak hazır ancak yinede ilk önce kullanıcılar tarafından test edilmesi gerekiyor. Hata ile karşılaşıldığında kullanıcılar bunu Geri bildirim yaparak MIUI yöneticilerine bildirebiliyorlar. Bu sayede daha az hata ile güncelleme yayınlanmış olacak.


Eğer sizlerde bu güncellemeyi cihazlarınıza kurmak isterseniz bu haberimizde resmi OTG dosyası mevcut.


Güncelleme toplam 2.3 GB yer kaplıyor ve bu bağlantıdan manuel olarak indirebilirsiniz (Kurtarma Modu formatı). Elbette, güncelleme işlemine başlamadan önce en önemli dosyalarınızın bir yedek kopyasını almanız güvenlik açısından uygun olur. Akıllı telefonunuzu işe yaramaz hale getirebilecek öngörülemeyen herhangi bir hataya karşı yedek almaktan asla sizlere zarar gelmez.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst