gittigidiyor

Redmi Note 9T Geliyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Redmi-Note-9T-660x396.jpg



Xiaomi’nin alt markası Redmi, Redmi Note 9 5G serisini Çin’de piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Marka henüz lansman tarihini açıklamadı, ancak cihazlar zaten birçok kez sızdırıldı. Bunlardan birinin de küresel pazarlarda Redmi Note 9T olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yakışıklı SIRIM sertifika bürosunda görüldü.

Xiaomi, dünya çapında Redmi 9 ve Redmi Note 9 serisi şeklinde birkaç Redmi akıllı telefonu piyasaya sürdü. Ancak, ülkede 5G telefonlarla ilgili baz istasyonu problemi olduğundan ikincisi Çin’de piyasaya sürülmedi.

Bu nedenle Redmi, ülkede Redmi Note 9 5G ve Redmi Note 9 Pro 5G’den oluşan özel bir 5G serisini piyasaya sürecek. İlki M2007J22C model numarasını taşımaktadır. Ayrıca FCC’ye göre M2007J22G model numaralı 9T modeli uluslararası pazarlarda piyasaya sürülecek.

Bu telefon artık IMDA ve EEC’ye ek olarak Malezya’nın SIRIM (Malezya Standart ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü) sertifikasını da geçmiştir. Ayrıca, FCC belgelerinde bulunan IMEI numarası da C-DOT CEIR IMEI doğrulaması ile kaydedilmiştir. Bu, bu akıllı telefonun Hindistan dahil Asya pazarlarında piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

TENAA, FCC ve 3C’ye göre, yaklaşan Redmi Note 9T, MediaTek Dimensity 800U, 6,53 inç IPS LCD FHD + paneli, 4GB / 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB dahili depolama, 48MP üçlü kamera kurulumu, 13MP ile birlikte gelecek özçekim kamerası, Android 10 tabanlı MIUI 12, NFC, 5000 mAh pil ve 22.5W hızlı şarj özelliklerine sahip olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst