gittigidiyor

Salih Dursun'un Drogba hayali

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
x3R4q9.jpg

Kayserispor'un Galatasaray'a transfer an meselesi olan oyuncusu Salih Dursun, transferi ile ilgili açıklamada bulundu.

Salih Dursun yaptığı açıklamada Galatasaray'a henüz transferinin tamamlanmadığını belirterek çok heyecanlı olduğunu ve Galatasaray forması giymeyi çok istediğini söyledi.

İşte Salih Dursun'un açıklamaları:

"KAYSERİ RAZI OLMASA GALATASARAY'LA GÖRÜŞMEZDİM"

"Galatasaray'a gitmeyi istedim tabii ki. Kendi kariyerim. Kesin Galatasaray'a gideceğim diye bir şey yoktu. Yöneticilerimizin de düşüncesi benim için çok önemliydi. Onların düşünceleri kötü olsaydı ben Galatasaray'la görüşmezdim. Kayserispor yöneticileri, Süleyman Hurma bana kolaylık sağlayacağını söylediler. Ben de çok memnun oldum. "

'GİTME ÜZÜLÜRÜZ' DİYENLER OLDU"

"Arkadaşlarım tabii onlar genellikle olumlu konuşuyorlar. Herkesle aramız çok iyidir. Gitme üzülürüz diyenler de oldu. Herşeyin olumlusu olur diye düşünüyorum. Kesin ayrılacağım diye bir durum yok, Kayserispor'u seviyorum. Ben kendimi hazır hissediyorum, kendime güveniyorum. Sabahki konuşmamda da bunu söyledim. Nereye gidersem gideyim çalışırım, rekabetten kaçmam."

"SAHA DIŞINDA SAKİN BİRİYİM AMA..."

"Saha dışında sakin biriyim ama saha içine girdiğimde kendimi amatörce kaybediyorum. Kaybetmeyi hazmedemiyuorum. Değişik hallere bürünüyorum ama daha profesyonelve davranmam gerektiğini biliyorum. İnşallah düzelteceğim onları da, farkındayım."

"DROGBA VE SNEIJDER İLE PLAY STATION'DA OYNUYORDUM"

"Play Station'da oynuyordum Drogba ve Sneijder ile. Drogba'yla özellikle. Onlarla oynayabilecek olmak benim için önemli. Mancini çok kariyerli, büyük bir hoca. Olursa çok iyi olacak benim için diye düşünüyorum."

"GALATASARAY'A GİDERSEM BAŞARILI OLMAK İSTİYORUM"

"Galatasaray'da sürekli oynayıp başarılar elde etmek istiyorum gidersem eğer. Milli takım formasını da bırakmak istemiyorum. Kayserispor kulübü benim için çok değerli bir kulüp. Bunu takımım diye söylemiyorum, benim için herşeyiyle çok değerli. Buraya geldiğimden beri bana çok sahip çıktılar. Yediğim kartlarda bile... Formaya saygı göstererek oynuyordum, taraftarları da çok seviyorum. İnşallah Kayserispor'a hak ettiği yerlere gelir."
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst