gittigidiyor

şampiyon tarife

sgater

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
Katılım
4 Haz 2013
Mesajlar
62
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Konum
İZMİR
Her yöne avantajlı konuşup tüm takım hatlarıyla da 2000 dakika bedava konuşmak isteyen taraftarlara Şampiyon Tarife!

Şampiyon Tarife'ye geç, hem her yönü 2 dakikası 20 kuruşa ara, hem de takım hatlarını tam 2000 dakika bedava ara!




20 TL yüklemeye
1p.gif
Tüm Takım Hatlarıyla 2000 dk
1p.gif
Yurtiçi Her Yöne 20 Kr / 2dk
1p.gif
SMS 41,5 Kr

Ücretsiz 2000 dakika konuşma süresi tüm KARTALCELL, Fenercell, GSMobile ve TrabzonCell hatlarını aramalarda kullanılabilir. 20 TL ve üzeri yüklemelerde kazanılır. 20 TL'nin altında yükleme yapılması durumunda yurtiçi her yöne fiyat 41,5 kr/dk'dır. Takım içi dakikaların aşılması durumunda yükleme koşulu için belirtilen ücretlendirmeler geçerli olacaktır. Fiyatlar, tek seferde yükleme yapıldığında 30 gün boyunca yurtiçi aramalar için geçerlidir.Ücretlendirme periyodu 2 dk.'sı 20 kuruş için 120 saniye, dk'sı 41,5 kuruş için 60 saniye'dir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst