gittigidiyor

Samsung Galaxy A8

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung’un prestijli metal çerçeveye sahip gövde ve ince profili ön plana çıkardığı Galaxy A serisine eklenecek Samsung Galaxy A8 modeline ait bilgiler bir süredir sızıyordu. Sızıntılar son zamanlarda iyice sıklaşmış ve telefona ait özellikler aşağı yukarı belli olmuştu. Son olarak Çin’deki bir kullanıcı telefonu ele geçirdi ve her açıdan analiz edip YouTuve videosunu yayına soktu. Teknik özellikler ve fotoğraflardan sonra gelen bu video ile Samsung Galaxy A8’in artık tanıtılmak üzere olduğu anlaşılıyor. 5.7 inç Super AMOLED Full HD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı, 16 MP ana ve 5 MP ön kamera içeren Samsung Galaxy A8’de Android 5.1.1 yüklü ve parmak izi okuyucusu bile var. Gövde kalınlığı sadece 5.9 mm ve alüminyum çerçeve göz alıyor. 3050 mAh kapasiteli bataryanın bu gövdeye nasıl sığdığı merak konusu. İnce olsa da metal çerçeve ve geniş ekrandan ötürü 140 gram geliyor. Akıllı telefon almayı düşünenlerin Samsung Galaxy A8 modelini mutlaka ellerine alıp gözden geçirmesini öneriyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst